Dator, dator, dator

NV1D! Det är nya klassen det, och gissa vad? Jag tror nog att jag ska klara att stå ut med de flesta av mina klasskamrater i 3 år! Men de flesta verkar rätt trevliga och roliga så det ska nog gå. Att gå i en klass som man inte trivs med lär vara rätt påfrestande, speciellt när det handlar om natur...Och vi har fått våra datorer, vilket Larsälv var helt i extas över! Hon lyckades även ställa sig så jävla långt fram i kön att hon fick en oanvänd, vi övriga får ju nöja oss med beggade. Vilket påminner mig att jag ska gå ner och desinfeksera min lilla naturdator med våtservetter strax.

Till datorn följde ju också en jävligt ful ryggsäck som jag tänker skippa fortast möjligt, bara pappis kommer hem från davids fotboll så ska vi beställa en lite mer normal(?) Så slipper man se ut som en sköldpadda och diverse andra inte så smickrande grejer. Skev blir man också av att bära omkring på den, jävligt irri när vi inte har fått våra skåp än dessutom! Vi som har bytt klass får dem ju ÄNNU senare än alla övriga. Tur jag har älsklings Julia som sa att jag skulle få förvara mina grejer där imorgon, eller tills jag har fått skåpet. Tur jag fick byta till hennes klass, annars hade jag inte varit allt för nöjd med livet. Och imorgon äre fredag!! Det betyder denna vecka träning i sundis och skjuts av självaste sandra, tur hon rycker in som extra mamma när min moder har annat för sig än att slava för mig och ta mig till träningarna.


Frågan vi alla ställer oss nu är, kommer  Larsälv ge upp hela sitt sociala liv och bara hänga vid datorn? Kommer det gå att kontakta henne? Kommer hon endast ses på lektionerna i skolan? Kommer hon få fyrkantiga ögon? Framtiden får utvisa det...vi hoppas på det bästa för henne.
None

skolstart

Nu har skolan börjat. Och första dagen var typ som en jävla stor besvikelse eftersom jag icket alls på långa vägar var nöjd med min klass. Ska inte säga mer om det nu, förutom natta och carro som var de enda ljusglimtarna i klassen så då kände jag bara NEEEEEEEEEEJ. Därför ringdes ett samtal till rektorn (första gången mina föräldrar har behövt ta kontakt med rektorn under min skolgång hittills) Så imorgon börjar jag i Julia, Agnes och Sofias klass istället! Bara det blir bra nu så, och inte massa man inte vill gå med går i deras klass bara...suck, gymnasietiden är ju rent dödsdömd redan nu känns det som. Började 12.40 idag och hade bara två lektioner så det var en sovmorgon som hette duga! Gick ner till pontus sen för att ha markträning med konståkningen. Stackars Berra bus som tog i taket när han hoppade hopprep. Haha, han är då för rolig den pojken! Jag säger bara såhär: jag går och ber om bättre tider och att saker går som jag vill just nu! Men det lär de ju inte göra...


sluttttttttttt!

Som de flesta skriver nu för tiden så är sommaren slut nu..eller iaf snart. Sommarlovet är slut, och det vet vi allihopa. Om jag ska tala om hur min sommar har varit så måste jag ändå säga himla bra. Eller vissa saker har varit bra och andra har varit rätt dåliga ändå, saker som har kommit som en chock. En sak är då säker, och det är att jag aldrig kommer glömma denna sommaren! Så med det vill jag bara säga tack till alla som har gjort sommaren oförglömlig, tack till alla sötnosar därute som jag delar allt med, skratt som tårar, Och allt skitsnack, sena sommarkvällar och övernattande radda av flickor och pojkar som har legat på extrasängen brevid mig och gjort allt underbart! 

Idag har jag målat knopparna till skrivbordet som jag målade förut, min optimistiske pappa trodde det skulle gå på 5 min, men där hade han fel. Fick sitta och pilla med det där ett bra tag, men nöjd blev jag! Tur det. Sen har jag varit i stallet och gått långpromenad med Loki, sjöng högt på las ketchups konstiga låt för att inte någon björn skulle komma. Höll på att dö när jag såg en bärplockare (på långt håll obehagligt lik en grissly(?)björn) Och vet ni? Loki äter blåbär! Haha, vi gick där och käkade blåbär och sjöng. Alltså...jag stod för sången men inom sig sjöng han nog med också. Han äter verkligen allt den där tokiga hästen! Efter det blev det att slinga håret på lillasyster, blev klart godkänt resultat det. Sen ikväll for jag och pappa ut och övningskörde igen. Nu har jag faktist kört på alla växlar och på vägen ute i trafiken. Plus att jag har varit och gasat i björxsrondellen och rondellen här vid storheden! Jag är helt seriöst stolt över mig själv. Dock så höll två cyklister på att mista livet igår vid teknikenshus. Herregud, tänk om jag hade kört över dem? Jisses. Bara för att jag inte tänkte stanna vid övergångsstället. Och imorgon börjar skolan igen, ändå lite nervöst att börja gymnasiet. Jag gör  vad som helst för att få hamna i en rolig klass!!! Annars vet jag inte vad jag gör, avlider? Får väl se hur det blir! Hoppas, hoppas... Haha, igårkväll var det rätt mys att kolla Mr Bean på film hemma. Skrattade åt typ allt, tur jag har människor runt mig som klarar av min humor! Fick till och med tända ljus nu när det är mörkt på kvällarna! Och DET är mysigt om någonting. :)
 

plikten framför allt

Till att börja med måste jag säga att kvällen igår var en trevlig tillställing hos Sofia. Roligt att träffa alla tjejorna igen efter sommaren. Och ja, igelkotten hoppas jag att Jennie uppskattade! Det är nog den roligaste presenten vi någonsin har gett nån, förmodligen. Dessutom bjöds det på Trångt i kistan! och detta borde jag ha skrivit förut men den är bäst i världen!!!! Köp den, hyr den, ladda ner den men den MÅSTE ses säger jag bara! hahahaha. Låna av någon eller gör vad som krävs, men seriöst, jag ger den 5tummar upp av fem möjliga!! Idag har jag varit och klippt mig och sen väntade jag på sofia(syster denna gång) medans hon klippte sig och efter det blev det MAX och lite kolla på stan. Vi lyckades köpa en tröja tillsammans av nån underlig anledning, vilket resulterar i att vi nu kommer vara tvungen att boka den när man vill ha den. Snygg är den då iaf! Bör tilläggas att jag träffade väldigt många bekanta och roliga människor på stan idag! Carro och Julia bara för att nämna några. Pappa kom sen och hämtade mig och min trogne syster utanför hemmakväll, som den hjälte han (tror) han är så hade han även med sig filmerna jag glömde hemma i morse, mkt bra eftersom det var sista dagen att lämna in dem idag. Perfekt! Mamma och jag var och fixade nå grejer på banken nyss också, så var det gjort. Effektivitet var tydligen min starka sida denna dag. Men nu kallar min moder och ropar att det är mat så jag kan bege mig till stallet sen! hej hopp :)

spöregn :D

Regn, regn, regn, regn, regn, regn, regn...där hade jag kunnat fortsätta hur långt som helst men jag tror det räcker nu. Idag har jag inte gjort så mkt, varit och tränat. En is+en mark. Fick träna skating skills på isen och hoppa och massa annat som vanligt. Hoppandet ska vi nog inte prata om, men första gången som man hoppar hoppen på is i början av säsongen är ju alltid lite skev! men det gick hyfsat iaf. Sen var det som vanligt bara att byta kläder och gå och ha mark i sporthallen. På det sättet är sundis himla bra, närmare hem och man behöver ingen skjuts för att ta sig till salen sen. Perfekt! känner mig halvt mörbultad av alla gånger vi fick göra plankan på marken (typ femtielva gånger åt alla håll) och massa annat tungt. Man får känna att man lever och det är ju iaf nyttigt, haha. Men det är kul, en halvtimme senare träning imorgon! herregud jag får sova till åtta eller så, lyx!
om inte håret växer ut snart så vill jag dö...på riktigt. hoppas min teori om 1 cm i månaden stämmer nu. jävla sandra glädjedödare som säger några millimeter! kan man ge nå tillsatser så de går fort?

OCH jag gillar regn ibland era negativa jävlar! fast nu är det väl nog? imorgon efter 12 kan det vara fint eller nååå

KONSTÅKNING

Igår målade jag ett skrivbord femtielva varv vitt, det tog typ hela dagen! haha, men bra blev det allt. Sen hann jag till Loki och tog promenad, rätt lång för en gångs skull med honom. Kutade som galningar på gräset, Loki flygandes och skuttandes av glädje bakom mig. haha, han är så söt!!! Jag och Julia tog farväl av lill Putte för några dagar sen, den lille kaninen flyttade till västerbotten. (ledsen att jag inte kunde ta han Julia) och efter det så for vi hem till mig och såg prinsen och jag. Det var lite tröst iaf, han kommer få det bra bland alla ungarna där borta tror jag...

Hur som helst så var jag i sundis klockan 8.30 idag cirka. Har hunnit med 2 träningar idag faktist. Först is och sen mark. Lite ovant först på isen men sen så gick det riktigt hyfsat, med hoppen också. Dock så var de väl inte så jätte otroligt krävande hopp vi gjorde då men, iaf! Det bådar gott för den kommande säsongen. Isen i sundis var riktigt trevlig att åka på dessutom, man gled himla bra. Den var som lättåkt. Trevliga tider vi har fått i veckan också, 9.00 eller 9.30 börjar isen på dagarna och sen mark direkt efter. Men som sagt så känns det bara bra ändå, jag har längtat sjukt mkt efter att få träna igen efter förkylning och diverse annan skit. Konståkning i mitt hjärta säger jag bara!  -v-  puss på er!



mask-i-hallonen. NOOOOT

Varför har jag en känsla av att ju längre det går av sommarlovet desto jobbigae känns allt? Jävligt bra, nu har de där iditoterna på gymnasiet gjort så att jag förmodligen inte kommer i julias klass heller. Och tydligen kommer det inte gå att byta. Glöm det, vi måste gå i samma klass tills hon flyttar! Ja, jag är förbannad och ja jag är ledsen. Idag har jag varit på stan med Julia och fixat lite "ärenden". Haha, när jag tänker på vad vi köpte så måste jag säga att vi är då för roliga! I förrgår var jag hos Julia och plockade hallon med henne. Jag ska ha det där hallonet! så tittar jag upp och ser att hon har siktat in sig på ett hallon en halv mil in i snåret omringat av brännässlor och det lille hallonet hänger ca 2 meter upp. Haha, men nog fick vi tag i det och bakade en hallonpaj (ja inte bara av det hallonet fattar ni väl) Sen kastade vi oss framför tv:n och såg passande nog American pie, band camp eller vad det nu hette. Till och med hallonplockning blir jätte kul när man gör det med Julia, otroligt!

Ska ta mig till stallet snart och vårda Loki och släpa med honom på promenad hade jag tänkt, och ikväll ska jag till Julia och kolla nå film som vi hyrde idag. Igår var jag, mamma och David och kollade på konståkningsshowen med elit ryssarna. Den var mycket bättre än jag trodde, den var faktist himla bra tyckte jag! Och ganska häftigt att få se EM och VM åkare. Dessutom var paråkningen och isdansen riktigt roliga att få uppleva på nära håll, det är ju inte direkt vanligt att få se i Sverige. Längtar tills min förkylning är borta så jag kan börja träna igen!! Om jag inte är frisk till nästa vecka åker jag ändå.. just de, jag fick ju blommor av grabben igår som tröst för att han har snaggat sig. Den där jävla snaggen, hoppas den växer ut fort! jag har beräknat att det borde vara hyfsat i oktober om det finns nån tur alls, äh det blir bra! Fina blommor och nalle räcker långt när man blir mutad

Julia min hallonplockarkompanjon

Inhandlad!

08-08-08....

...Sa alla skulle vara den ultimata turdagen. Men då ska jag tala om att det var en dag då allt bara rasade samman. Jag fattar inte hur det ska gå alltså. Julia ska flytta, till Syd Afrika! Efter att ha gjort allt och sett henne nästan varje dag i 6 år ungefär så kommer hon bara inte att finnas där. Allt vi har gjort tillsammans och allt vi gör och pratar om på kvällar och helger och ALLTID, det kommer kännas så tomt nu. Jag hade ju som tagit förgivet att vi skulle klara gymnasiet tillsammans i 3 år till, men nu blir det inte så. När Julia bara berättade att hon skulle flytta lipade jag ju som jag vet inte vad, det bara brast alltihop. Är så jävla ledsen att det finns inte, varannan sekund tänker jag bara Julia ska flytta. Men vi får klara det och prata med varanda ofta sen...det måste gå. Men jag vet inte hur jag ska klara mig, fast det är ju ändå värre för Julia. Så jag hoppas att hon klarar det. Det gör hon, Julia är bäst av alla. Så det så...fast nu känns det som att jag lika gärna kan försvinna, detta är sånt som händer i filmer och böcker - inte i våran verklighet.

Kommer sakna dig så mycket gumman, jag älskar dig sjukt mycket ska du veta -v-


Dessa pojkar

Det har blivit paktbildning! jag lovar, och det var då inte jag som började starta dissarpakten som dissar mig, säger att de ska kasta vattenmeloner på mig och kallar mig fjortis! herregud, min käre lillebror David eller ska jag kalla honom hurul hurul strul(?) han har fått en ny idol.. det fattade jag när han sa nu ser jag verkligen upp till dig och det första han sa till mig var när han frågade efter sin idol Fredrik Erixon. Seriööööööööööst.... vad jobbiga de ÄR! jaja, jag ska ha Waller de är då säkert!!!! Lika säkert som det säkraste som finns. Vi ska övervinna allt det onda de försöker sig på! och kämpa tills snoret börjar spruta, tack. Nu har jag just fått bekräftat, Waller är värvad till min pakt!

nu börjar kampen, och ni vinner inte ;)


Lulekalaset

Shiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit vad helgen gick fort! Alice kom i torsdags och for hem i förmiddags, känns som att hon nyss kom ju, jag vill ju helst att hon aldrig ska fara hem. Hur som helst så var helgen sjukt skoj. Torsdag-rix. På fredagen så grillade jag med Alice, Julia och Carro hos Julia, det var himla gott. Efter det begav vi oss till Lk och åkte massa karuseller och jag vann en nalle utan att kasta en enda boll, jag hyrde helt enkelt in Grabben till det. Men han var så sopig på att kasta så hon bakom disken gav oss en extra boll och jag fick min nalle. Kan ju ha varit för att det var Malin Boströms mamma kanske? Tror hon kände igen mig. Kul att träffa alla tjejer igen :) Sofia jennie och natta joinade också. Dock så blev det nog allt för mycket karuseller för vissa av oss iaf, okej alla utom carro. Mådde pissdåligt när carros pappa hade skjutsat hem oss, jag och alice slängde oss helt döda ner i sängen. Det var hemskt! På lördagen for jag och Alice och hämtade cyklarna hos julia, seriöst vi hade inte tagit oss hem om vi hade cyklat på natten. Stod och pratade med julia ett tag och då visade det ju sig att hon inte heller hade mått så bra. Efter det tog jag och alice en liten cykeltur och drog hem och såg på film ett tag och sen piggnade vi till, hade asroligt som vanligt och skrattade så vi grät. Grillade och for till Lk för att kolla Winnerbäck. Inte för att jag gillar honom ett dugg men alice gör det ju så vi stod rätt långt fram och trängdes. Så äre några idioter som står och röker där, hur dum får man vara? det går typ inte att röra sig och dett var ju otroligt bara att de inte tände eld på nån! åh vad jag hatar de som rökeeeeeeeer. det är ju bara äckligt! En trevlig kväll annars och inget må illa, dessutom träffade jag massa människor man inte har sett på ett tag igen. Winnerbäck var det ju en från gammelstan som var lite väl närgången kanske? Jag hoppas han inte visste vad han gjorde, för hans skull! ja, alice och jag har haft kul som vanligt, saknar henne redan! Nu ska jag till stallet snart, PUSS -v-

Jag är tydligen en spyfluga- snackar, skvätter och slickar , haha.