Högt där ovan molnen är himlen alltid blå :)

Jao, då var man hemma igen. Kom hem igår från Finland där jag har bott med min kära familj på ett spa/äventyrsbad-hotell. Grymt skönt fast man var rätt mör när vi kom hem. Hotell är rätt så bra måste jag säga, god mat och sånt. Det var nästan löjligt kul att springa omkring i hotellkorridorerna mellan badet och rummet i bara badrock, haha. Och norrmännen som jag spelade kort med, roligare får man leta efter! 

 Idag var det första dagen på sommarjobbet för mig också, vi röjer sly som satan runt tjärn. Inte världens roligaste att gå med häcksax fast jag och Agnes fällde lite träd iaf. Det var väldigt skillat, och typ ja. Livsfarligt? Så kommer ledarna med sverigehattar och håller på med sitt peptalk, vad fan håller de på med kan man ju undra men lite småroliga är de allt! Dessutom har jag bara 5 minuters cykelväg dit, om ens det. Det uppskattar jag otroligt mkt, gör inget om vi blir kvar där ett tag så att säga. Men att röja sly är inget jag direkt skulle vilja ha som nöje, får dränka ner mig i myggolja imorgon tror jag! nä, men seriöst det är inte så jobbigt ändå. Dock så längtar jag till fredag- ta mig dit tack -v-

Ett tillägg kom jag på!!!!!! Va fan har friidrotten att göra på morden i midsomers tid?!!?! fick vänta en hel timme längre igår bara för att de började 22 och inte 21. Då var jag seriöst FÖRBANNAD!

Och just det!! JAG HADE NAMNSDAG IGÅR, Madeleine :D och idag! faktist så var det en del som uppmärksammade det, glatt överraskad! nu gällere bara att komma ihåg deras också....

-v-

Tjalalaaaa :D jag bara måste berätta att jag mår helt och hållet bra, trots mitt uppehåll härifrån. Men har man annat att göra så hänger man ju inte direkt vid datorn så mkt. Har varit i Älvsbyn hm..andra veckan nu typ. Eller jag var hem i lördags. Och lördagen var riktigt bra! Jag och alice for från älvsbyn vid sex eller nå så skjutsade pappa oss till Fredriiiiiiiik. Han bor då i skogen den killen, sjukt fint där iaf! Inte alla som har tio meter till havet och badtunna på gården. Var några andra småpojkar där också. Jaja, inte små då ;) haha, medans grabbarna åt iaf så hade jag och alice lite för kul på övervåningen. Gud, vi höll seriöst på att avlida av allt skrattande. Dessutom blev jag tvingad att åka wakeboard, OCH JAG SÖG. Okej, jag försökte inte så mkt då men alice var ju grym. Och ni ska veta att mitt försök slutade med krasch och blåmärke OCH att jag gjorde det ENDAST för herr Erixons skull. Sen var det jävligt skönt med badtunna, fan bara att vi missade pajen sen. Alice sov hos mig också efter det! Alltid lika underbart när vi ses. David fyllde år i söndags också så det var tårta för mig och Alice då med. 11 år blev han pojken! Sen så for alice hem och 2 sekunder senare fick jag besök av Fredrik resten av dagen och fram med tårtan igen. Jag fick desinfeksera honom med mitt blåspray för häst så det var riktigt bra. Vi kom fram till att det sved lite. Har försökt övertala väldigt många att vara försökskanin men ingen har nappat förän nu, tack sötnos -v- Loki fick påhälsning också, skötte sig riktigt bra trots att det var en okänd som kom också. Han kan ju bli lite översocial så vissa gånger. Hältan är mkt bättre också :D ja, jag mår bara bra just nu. Kommer hem till helgen tror jag, får se vad det blir. Ett är då säkert, jag ska vara med Alice! :D

uppdatering

ojdå, jag har sackat efter typ...en månad om man rundar av lite fint sådär. Men iaf så har det varit lite fart på livet kan jag tala om, både till det bättre och till det mkt sämre en del. Iaf så var det helt underbart som vanligt i Stockholm på sommaren! Var i stugan en vecka, på midsommar for hela släkten till Åland som vanligt, och spelade minigolf (dock en täckmantel för att kunna handla väldigt mkt på taxfreen) Jag kom ju då sist av alla på golfen..trots att vi var typ 20 pers. Sen var jag i Göteborg hos Maria, var med på ett läger och sen så bodde jag och jobbade bara där på gården. Himla bra jag trivs, så bra att jag aldrig ville åka hem! Midnattsritt och maskerad, haha Hanna målade hitlermustach på sig själv. haha, det var sjukt roligt där iaf, det är då ett som är säkert! Hoppas jag kan komma på höstlovet också ;) åkte hem i värsta miniplanet, men det var bra service när man fick gratis mat och allt.

När jag kom hem for jag till stallet och hälsade på Loki som var fet som en boll, inte kul alls..på onsdagen tänkte jag att jag skulle rida en sväng och allt gick finfint, han trampade under sig och tölten var bra (vad man kan begära av en överviktig häst) också sista biten hem så går vi omkull på grusvägen, han landar på mitt ben och jag ser hans nacke vridas helt sjukt. Fy fan vad jag blev rädd! Sen så vart han halt då och jag hade blod överallt från hans skrapsår. Pappa fick komma med transporten och Loki kunde inte gå så vi fick släpa in honom i transporten typ. Jag grät, och grät och grät hela kvällen tills dagen efter när de hade röntgat honom och kollat att inget var brutet. Så nu är det bantning/sjukhage för lilla pållen. Bara han blir bra så gör jag vad som helst. Han får sällskap varje dag av mig iaf.

Igår spelade jag minigolf med Erixon och det var inte lätt men jag lyckades fan hitta nån som var sämre än jag så se på sjutton, jag vann! haha. Badade första gången i år också, kallt som inåt...ja, det var bara isflaken som saknades. Men det var trevligt :) Lägger kanske in lite bilder från midsommar och gbg sen, om jag ids!