Äntligen!

Denna dagen har bestått av packning, packning och packning...är imponerad över att jag har fått ner allt och kan (förhoppningsvis) stänga dragkedjan. Har sjukt mycket med mig iaf, ridkläder och allt möjligt annat. Ids inte gå och lägga mig, bilen ska rulla iväg klockan 04.00 imorgon. Inte allt för kul att åka bil till Stockholm men jag får ju flyga hem från Göteborg sen, blir nog bra. Dock så är Sofia och David alltid så taggade och håller på med klappramsor i bilen tills jag får ryta till mot dem, men jag kan stå ut med det. Ärligt så ska det bli förbannat skönt att åka härifrån ett tag och bara vara borta från tjafset här. Fick nått sorts psykfall när jag packade och kände att mitt vita favoritlinne luktade helt annars. Det luktade som en annan, hjärtat tog ett extra slag och jag känner hur mycket jag inte ville att det skulle bli en förändring det blev, jag vill inte! Jag vill ha det som förut, hur dåligt det än är. Jag hatar förändringar. Fast nu har jag ju bestämt att jag ska skita i allt så, jag åker iväg. Gör vad som helst, det går inte att hoppa fram och tillbaka nu. Nu får det vara nog. tror jag...jo. Men nu äre så att jag iaf far iväg och ska chilla lite i våran stuga i Stockholm. Pappa och jag har packat ner springskorna så det blir väl att springa. Någonting måste man ju göra. Himla trim jag ska vara i i sommar, ni kommer inte känna igen mig när jag kommer tillbaka. Och mina armar kommer ingen kunna klaga på mer. Hehe, okej kanske. Blir kul att åka ner till Göteborg och träffa Maria också! Ja, jag säger då det. Nog ska det bli skönt, och ni får ha det så bra. På återseende!! :D
PUSS!!!!! -v-

Nu drar jag iväg för sånt här, himla skönt, roligt och underbart!

faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan

Helvete, fan är allt jag känner just nu. Att jag hade så förbannat rätt, det trodde jag inte. Och att allt verkligen ÄR åt helvete kan jag lova, jag kan inte sova heller, vaknar hela tiden. Jag fattar inte vad jag har gjort för fel för att man ska göra så? Och hur ska jag kunna ordna upp detta? Jag vet ärligt talat inte om det går. Men jag får väl försöka, och nu skiter jag fullständigt i hur jag ska lyckas med det, men en sak är säker, jag ska fan få säga det jag vill ha sagt till dig. SEN får du göra vad du vill. Det är så otroligt barnsligt och dumt. Det är inte så jag vill erkänna det men jag är helt och hållet besviken, chockad och har ont i hela kroppen. Hoppas du är nöjd nu, att det var så du ville ha det.

Som om att det skulle bli bättre så har jag tagit min andra spruta på tbe:t. Skjuksköterskan var lite smått galen och jagade mig med sprutan på britsen, bara för att jag inte var berädd och krälade runt för att slippa...tills hon tog tag i armen och tvingade mig alltså.

Okej, det var det, känns kanske lite bättre nu. Tur att jag fick ur mig en del iaf. Jag tror jag inbillar mig kanske, men det känns bättre. När man har pratat lite med varandra så kan det vara så, jag är rätt nöjd med vad jag har ådstakommit idag iaf. Även om det finns en klump i magen kvar så har den blivit mindre, lite faktist. Vi får se hur detta kommer att gå, inte vet jag. Hoppas på bra. Om det inte kan bli bra så kan det väl ändå vara hyfsat, snälla. Att förlora vänner är inget jag önskar nämligen.

trött...

hm, vilken dag...jag är jättetrött. Igår var jag och kollade islandshästtävlingar på Bodentravet, blev lite sugen på att tävla Loki sen nån gång kanske. På kvällen drog vi iväg till Julia för att fira hennes födelsedag, fick smörgåstårta, spelade spel och hade allmännt mys. När jag kom hem var det ingen alls hemma, trots att det var kring tolv iaf. Blev lite förvånad över det måste jag säga, men alla övriga i min familj var på gillfest nån stans så det förklarade ju saken. Mitt humör var inte det bästa igår ändå, tror att det var för att jag var trött. Jag kände mig faktist jävligt förbannad om jag ska vara ärlig. Sov inte mycket i natt heller så det blev att ligga i sängen till ett på dagen sen eller så, men jag hade ju sällskap iaf. Och det var inte så dåligt.  Trött som satan har jag varit och ridit Loki, men jag piggnade till på nått sätt. Trevlig på slutet bråkhästen, trots vissa försök till att kasta sig hit och dit och hoppa på bakbenen. Ska till Älvsbyn snart och kommer hem på tisdag, blir skönt att träffa farmor och farfar.

Annars så är mitt liv ett virrvarr just nu, jag lovar jag börjar gråta snart. Man tycker om vissa så mycket fast man vet inte var man står... just när man har bestämt sig att inte komplicera saker så händer det något som gör att man inte vet längre. Frågan är vad personen vill, och om man kan lita på den. Eller om det inte är något mer alls, jag vet inte. Jag vet bara att jag vill inte bli sårad, och jag vill inte ha någon som tänker ljuga för mig eller som kände bara lite halvt för mig. Då vågar jag inte, för chansen att bli besviken och lämnad är större då. Jag vet att jag är ganska dum ibland, göra först och tänka sen, jag vet. Men det ska jag tala om att jag skulle aldrig såra någon med mening, och jag skulle vara ärlig mot den jag tycker om. För jag vet att jag vill inte själv bli sårad, det är en av de sakerna i världen jag är mest rädd för.

Tack Sandra för att du alltid finns där. Vad det än är och hur ledsen man än är så känns det alltid lite bättre med dig. Hur hade jag allvarligt talat klarat mig utan dig? -v-

Hej då 9B...

Sveriges nationaldag och sommarlov! Gårdagen var verkligen en blandning av allt möjligt. Skolavslutningen var bra och jag är mycket nöjd över mina betyg, fast det var väldigt sorgligt att skiljas från klassen..vissa som man har gått med i 10 år nästan. Men allt ska väl gå vidare, det är ju så.  Jag har alltid haft väldigt svårt för avsked, och jag hatar verkligen det! När vi var på väg till bilen och hade gått runt hörnet på skolan började jag faktist gråta. Det var som att jag insåg att jag kommer sakna vissa så mycket. Alla grabbarna i klassen och många tjejer med såklart! Men många av dem kommer jag ju garanterat vara med, kanske till och med gå i samma klass som. Och Jennie som flyttar till Ö-vik.. vad framtiden har i beredskap får vi se.

Annars var det varmt igår och efter skolavslutningen for jag och åt i södra hamn med farmor och farfar och familjen. Sen var det bara hem och packa om och fara till träningen. Sjutton vad varmt det var i pontus!! svettades som en tok bara man stod still...vi spelade basket på slutet också. haha, var riktigt roligt. Och som vanligt när vi spelar någonting med konståkningen så är det helt utan regler. Iaf så for jag direkt  till stallet efter träningen och det var en underbar kväll. Jag blir så glad av Loki! Gunnel kom också så jag fick sällskap i skogen, var trevligt som omväxling.

 Nu är det sommarlov!


Bal

Nu börjar det verkligen bli sommar på riktigt! Riktigt varmt har det varit idag och brännbollsturnering på skolan. Kul att stå mitt ute på IP och stekas av solen...jaja, vi vek ner oss. Tack för det, då slapp vi bli uttorkade.
 
Igår var det verkligen ett minne för livet med balen, eller avslutningsmiddagen som det heter. Alla var verkligen jättefina och allt var som lite smått overkligt ändå. Vi kom ju i värsta bilen också, körde genom stan och sen till Örnvik. Tack Jennie som fixade så att vi fick åka med den! God mat var det också, haha. Jo, det var verkligen nått alldeles extra igår, kanske var det vädret och att alla glänste så mycket. Jag inser nu att jag kommer ha svårt att skiljas från våran klass ändå, det är det som gör allt så mycket svårare. Även om man inte tycker om alla så vill man ha de kvar. Men jag tror det blir bra tillslut. Iallafall så vet jag att balen igår är någonting jag kommer minnas resten av mitt liv!


(Larsälvs bilder)

image15


joho du, sommar feeling

Hm, nu kan jag ju bara ställa mig frågan vad jag har gjort i helgen. Inte mycket kan jag tala om för mig själv då. Jo..jag har blivit lurad (fan också) jag har ridit, och jag har tagit det allmänt lugnt. Himla skönt det med, typ första helgen på väldigt länge som jag har tillbringat hemma till större delen. Fick väldigt många saker gjorda och det är jag väl rätt glad över också. Min otroliga bränna har äntligen börjat lägga sig lite, vilket betyder att jag inte behöver sova med en kylklamp längre. Idag har det ju varit sjukt varmt! Såg regnet ösa ner när jag vaknade och tog med regnkläder och allt till stallet. Två minuter senare konstaterade jag att solen stekte och det var hetttttttttttttt. Pållarna har fått komma ut i sommarhagen nu! HA, vilket betyder att allt går så väldigt mycket fortare. Ingen mockning, ingen foderblandning ingen vägning. Jag känner mig lite smått fri alltså, det är inte dåligt det! Och Loki verkade tycka att allt var glatt och kom nosandes i hagen, jag lovar han är lycklig nu! Och han kommer bli så tjock...herregud, som att han inte har varit det annars? Min kära lillasyster försöker övertala mig att hoppa en clearround med Loki till helgen, bara för att hon ska rida välskolad ridskoleponny och jag isf en tjockis som inte har nån hoppteknink alls nästan..vi får väl se. Hon är hemsk den flickan. Dessutom har ungen lurat mig att göra trick på studsmattan så mitt huvud väger BLY! Jag orkar inte hålla upp det själv nästan. Satan i gatan alltså. Om någon undrar över min överaktivitet här så kan jag bara säga att det är en person som bär skulden och det är han i inlägget nedanför. Tack och hej!

image14