Snöa in mig

Mh, kul... allt jag vill är att springa iväg just nu. Att lösa en sak som känns omöjlig att lösa och att ska ha ett samtal som förmodligen kommer sluta i katastrof vad jag än säger. Det känns inte kul alltså. Jag är sämst och jag är klantigast och jag vet inte hur jag ska kunna fixa detta. När någon man tycker om riktigt mycket mår dåligt av någonting jag har gjort eller sagt eller fått någon att tänka på saker som inte borde tänkas på, då. Först då, då skäms jag. Jag är ledsen bara. Jag borde plugga franska till provet imorgon innan jag far och rider lektion men jag kan inte koncentrera mig. Nix, jag måste bestämma vad jag ska säga för att någonsin bli trodd. Plötsligt har hela dagen varit tung, trög och dyster. Redan på bussen i morse när jag fick sms mådde jag riktigt illa. Snöstorm och skuld är vad denna dagen har bestått av.

Det blir inte lätt, det är aldrig lätt, inget i livet verkar se ljust ut just nu. Jag önskar jag var liten och oförstående ibland

I dunno......:(

Jag satt alldeles, alldeles nyss och kollade en gammal konversation från msn på andra datorn. Det roliga är att alla konversationer är sparade där. Och nu när jag bestämde mig att läsa den där konversationen, eller okej det var ju hur mycket som helst så jag läste bara vissa bitar så slog det mig hur mycket jag egentligen vill ha tillbaka det. Tyvärr. Alla säger bara att jag ska släppa det och det har jag ju som gjort, visst? Fast egentligen inte helt. Om någon bara kunde tala om för mig vad jag ska göra åt det. Men ingen vet, och det är ju inte konstigt när jag inte vet själv. Att ena stunden le när man börjar läsa till att nästa känna tårarna rinna när man inser hur mycket man saknar det, det kan väl inte vara rätt väg att gå för att bara lägga det bakom sig? Säg mig det...säg det vad gör man när det gör ont?

VÄLKOMMEN?!?!!?

HA HA!!! hahahahahahahahhahaahahahaahha! Alltså, ja ursäkta men det var så himla rolig sak som hände igår. Varje gång jag tänker på det så skrattar hela jag och det går inte att hejda, haha. Jo så här är det: Igår gjorde min mamma en riktigt kul sak. Om jag ska berätta lite närmare så var det på detta sätt:

Farmor och farfar var hos oss igår, fast farfar, David och pappa hade farit och kollat på hockeyn så det var bara jag, mamma, sofia och farmor kvar hemma och vi befann oss i köket allihopa. Dock så hade jag hårfärg i håret då Sofia och farmor höll på att slinga håret på mig och nu gick jag och duschade. Medans jag var i duschen så kanackade det tydligen på dörren och mamma slänger upp dörren och ropar JIPPIE!!! Hon skulle egentligen också säga Lule vann (vi hade haft på tvn och sett att de vann dårå) Men hon hann inte längre än JIPPIE!!!!!! Innan hon såg att det var inte david som stod framför henne när dörren hade slängts upp utan en (förmodligen något chockad) Grabben. Hahahahahahahahahahaahha, och vid middagen så satt hela familjen och skrattade åt det ännu en dag efter och Sofia tyckte det var det roligaste på länge, länge. Ja ni, det var riktigt kul! Ett sånt välkomnande kan man få om man kommer på besök hemma hos oss, och det är ju inte så illa det!!! Haha

Det var de de de de de de de

Jaa ni... jag är trött. Nej jag är till och med psykiskt utmattad tror jag! Haha, känns ju kul att vara det! Nej men nu jävlar ska jaggöra en kraftansträngning och tala om vad som har hänt idag. Dagen har bjudit på ett fet-t-t--t-t-TTTTT(!!!!!!!!!!) historiaprov. Se på fan vilken överraskning att inte 3/4 av klassen hade tagit självmord igårkväll pga det! Hade god lust själv när bara texten i boken tog 3 timmar att läsa igenom...jajjemän nu har vi gjort det iaf. Åh vad jag känner mig seeeeeg...jag tror fan att jag har fått en höstdepp nu igen. Det är konstigt för det händer mig alltid den här tiden. Förutom allt annat så är det ju också såhär underligt att just när man har lyckats börja glömma vissa saker och verkligen kommit över den där tröskeln. Jo då ska det/den dyka upp som gubben i lådan igen och påminna en! Varför? Varför håller jag på så här? Om jag kunde slå mig själv och så bara göra allt okej så skulle jag det. Vad ska man göra? Försöka blunda? Men jag kan tala om att det går inte, nej jag måste reda ut detta på något sätt. INNAN jag lyckas trassla till något ordentligt. Det låter patetiskt, ja det gör det. Nej nu blir det lite The Hills och senare franska och om jag orkar kemi+engelskabok+matte...franska och kemi har jag en känsla av. Får se var min motivation räcker, först The Hills som sagt var. Förresten när jag googlade på franska (av någon anledning?) så fick jag fram denna bild först av allt. Och den beskriver väl ungefär min tankeverksamhet just nu...


han är ju som lite smågullig den där OHama :D haha, Sofia alltså, koll har du!

Idag har ändå varit en rätt underhållande dag på sätt och vis tex så har:
*Sophia Hills berättat när hon fick en blå 50-lapp på nordpoolen i Boden och sen gick det inte att betala maten med den.

*Larsälv får för sig att påpeka att "av alla här så ser Madde mest ut som Blondinbella" (tack så jävla mycket, Inte)

*Jag pratade med Julia på msn+att det hade kommit mail från henne

*Återigen Larsälv, fick ett damp på engelskan hörde jag senare

*Ridningen gick nått så jävulskt bra! Så himla bra när något bara funkar tillslut

*Jag lyckdes fixa ett starkt VG på engelskaprovet iaf

*Vi har ätit lussebullar

*Och hade ingen kemi lektion sista!

Samt lite annat som hände denna dag, men det kan jag hålla mig för mig själv :) 

 Nej Larsälv, NEJ!


I lördags var jag med brudsen och bastade hos Lasse. Hon hade gjort det så piffigt med tända ljus och dipp i förrådet och allt. Tur som fan att vi slapp dippa i garaget, fast nog hade det varit kul det med! Ansiktsmaskerna var ju, ja haha jag kan säga att man blev lite rädd när man såg dem vita i anskitet! Och dessutom som om inte allt detta vore nog så hade frun bakat en jätte god ananaspaj och RIKTIG vaniljsås. Inget halvfabrikat här inte!! Hur som så var det riktigt mysigt som vanligt när man är med dessa flickor
Söndag hade jag träning 8.30, sen for jag hem och åt lunch och dirket till stallet där jag och Sofia red ut med pållarna. Helt underbart var det! Och Loki gick riktigt bra, efter man har kommit över hans motsträvighet och får honom till det man vill så känns det bättre. Dock så var han ju så svettig att han fradgade men, men...Vi jobbar vidare! Sen hem och plugga tills jag skulle sova. Och ge pappa lite presenter och så.

I natt drömde jag att det låg en jättestor GIGANTISK igelkott utanför vårat hus :( Det var så sjukt läskigt så ni förstår inte. Om jag hade gått till en drömtydare hade han väl trott att jag behövde psykvård (vilket jag kanske behöver ibland?) MEn det var så läskigt att jag vill inte tänka på det nå mer! Så har jag pratat med min kära kusin nere i Götet nyss, hoppas på att hon dyker upp när mamma fyller år i februari men annars kommer jag som vanligt till sommaren hoppas jag! Nej nu måste jag gå och plugga på....nått.  Historia eller engelska boken, får se vad det blir! Hopp, hopp hare, hare braoooo! :D

Ruskigt lik Holly....!

Dagens lättaste och bästa att höra var ju- Madde? Idag är en bra dag för jag är så glad, jag är så kär idag!
Och vet du vad? Jag tror nog att jag också har en bra dag idag, jag är nog också käär!!! :)

svart mössa, svart jacka, svart tröja jag ska fan med ; hur säger man nej till det? Nä precis


Min kära familj har ju lyckats med väldigt mycket, lyder som följer så ska jag om ni har något intresse och vill hänga med på min historia(?), ventilera några små tillfälligheter som har uppenbarat sig på senare tid (kanske även för ett tag sen också) :

Det första jag kan berätta om är när min kära lillasyster Sofia och min mamma var i stallet där Sofia på fredagar rider lektion förra fredagen. En annan tjej i Sofias ridgrupp har blivit tilldelad en ny häst som igen av dem vet hur den ser ut och går då och frågar ridläraren som håller lektion för tillfället, var denna hästen står. "Gå längst in i gången så ser du den direkt" svarar hon då. Ja okej, så långt är alla med? Flickan går då in i stallet och längst in i gången och står och funderar lite med borsten i ena handen och tittar på hästen. Det är här Sofia och mamma anländer.
Efter att ha hälsat och pratat lite så frågar tjejen "Är det här den nya hästen verkligen?" Min Smarta lillasyster säger då "Hmmm..........ja, den är ruskigt lik Holly!!" En stund går och alla tre står tysta utanför spiltan tills tjejen ut brister: "JAAA, NU SER JAG JU!!!! DET ÄR JU HOLLY!!!!!!" De smarta nötterna har alltså tagit fel häst! H A   H A ! Tillslut framkommer det ju att när ridläraren sa längst in menade hon ju längst in i gången vid hagarna.

J a  j a . . . D e t     m a n     i n t e    har     i     h u v u d e t     f å r     m a n     h a    i    b e n e n . . . : )


Men det här är inte det största mysteriet hemma hos oss. (det märkliga är att vi har haft samma problem med papperstussar vid diskstället förut) här kommer det som vi alla undrar:
För några dagar sen låg det mandarinskal i vasken, detta var inte det första som pappa hade lagt märke till och nu var måttet rågat! Han såg min lillebror David gå omkring och äta en mandarin och stoppade då honom och berättade att "men HUR många gånger har jag inte sagt åt dig att slänga mandarinskal i vasken?!?!?!" Feg som David är så försöker han med sina veka ursäkter "det är inte jag, det är inte jag!! det måste var flickorna!!" Inte särskilt förvånande med tanke på att David säger att han är "alltid så deprimerad för att syrrorna retar honom"  (Så det är ju som inget nytt för oss, jag menar jo tjena. Deprimerad va? Pffffft.... ) I hopp om att han ska bättra sig så lämnas den disskussionen just den kvällen.
Dagen efter på morgonen hinner jag knappt komma ner och just som jag gör min storslagna morgonentré i köket har pappa gått fram till vasken och utropar "vem fan är det som har slängt mandarinskal i vasken IGEN?!?! Ingen svarar och tar på sig skulden utan istället konstaterar min brighta fader att det är rent av läskigt att vi har ett mandarinspöke som härjar i vårat hus. Läskigt var ordet.

Behöver jag säga att dagen efter det när jag har varit och tränat samt har tagit mig till Kvantum ska jag smälla igen bakluckan på bilen åt pappa och ser vad som ligger där bak kan jag inte låta bli att fråga honom vad han har köpt egentligen?! Pappa hoppar in i bilen och smäller igen dörren, och ger mig ett svar som var ganska givet:
-21 mandariner och nu ska den jäveln fast......


Jag saknar dig redan...

Vilken jobbig dag det har varit idag. Vilken jobbig dag det var igår. Vilka jobbiga dagar det kommer vara nu. Det är så svårt att skriva det och kunna förstå det, hon flyttade idag, man kan som inte tro att Julia inte finns här hemma mer. Ingen Julia att slamsa med, ingen Julia att skratta med, ingen Julia att gråta med, ingen Julia att göra allt med...jag vill bara inte! Det har ju alltid varit vi, från 4:an tills nu. Alltid gjort allt tillsammans. Vem är jag nu, utan Julia? Förmodligen samma Madde men ändå inte riktigt. Jag hatar att gråta, men är det någon som jag kan gråta för är det Julia, jag saknar dig så sjukt mycket redan så det finns inte! Det här är nog det första jag skriver när jag är riktigt ledsen, på riktigt. Jag vet inte vad jag ska göra. Att säga hej då igår var hemskt, var vi gjorde det och hur det får vara någonting mellan mig och Julia. Det var därför jag inte följde med till flygplatsen idag. Jag ville inte att hon skulle vara ledsen det sista innan hon åkte, men hur som så vet jag inte hur jag ska kunna klara mig. En av mina bästa vänner, i SydAfrika i två år...kom tillbaka nu. Hur ska man orka göra någonting? Ändå vet jag att det är värre för Julia, hoppas att du får ha det bra där nere iaf, och att du är försiktig så vi ses snart igen. Jag tänker på dig, jag saknar dig och du är ett av det bästa som finns! Föralltid och alltid skalan och hålan, Madde och Julia  -v- 


Älskade värme -> Hatade mörker

Nu är jag hemma igen. Om jag hade fått bestämma hade vi kunnat stanna några dagar till, och det tyckte vi nog allihopa! Iaf så hade vi perrans väder hela tiden, stor sol och ca 25-30 grader varmt! Jag har haft det bra och se på min fövåning när även Elins familj skulle bo på Parque Cristóbal. Därmed hade vi diverse olika upptåg att göra. Var sjukt skönt att bara gå runt i bikini överallt och umgås lite med brunbrända magrutetyskar (tror inte elin hade något emot det heller om jag ska vara ärlig) hehe...jaa, hur som helst var det jättebra alltihopa och maten var god och allt var på tyska nästan. BAADINGOO var lite rolig också, en jättelurvig gigantisk badingomaskot som kom lite då och då. Var lite kul när vi fick hitta på orden själv, tyska språket utvecklades om man säger så! Nja, lite bittert att vara tillbaka i Sverige igen måste jag säga.  Dessutom saknar jag glassen i all inclusivebaren...

Igår var det tjejkväll hos Agnes, vi utökas under lovet. Haha. Kul att Jennie kunde vara med för en gångs skull när hon var hemma från Ö-vik :) Men en sorglig grej var ju att det var sista gången på väldigt länge som Julia var med...det är så skönt med dessa tjejer, allt är som det brukar: Natta(och jag) skriker i läskiga filmer, Carro vill veta Julias hemligheter på mobilen och Sofia har blivit halvdöv av alltihopa! Agnes tycker vi är puckade och Jennie skrattar. Tur jag har er alltså!

OCH detta är ett stort och, jag känner mig helt deppig bara. Trots allt roligt. Nästan, nej inte riktigt men nästan lika deppig som Waller har varit. Det är jobbigt. På riktigt. Nu känner man bara hur mycket skolarbete man har att göra. Dessutom är jag och jag veeeeeeeet att jag äre. Jag är svartsjuk. Varför har jag den förmågan?! Som gör att jag bara vill slita upp telefonen och skrika att vad fan håller du på med?! Eller ännu hellre bara skrika rätt upp i ansiktet. Sen hoppas jag att det bara är inbillning. Jag menar jag gör värre saker själv, det gör jag verkligen! Som jag tänker att äh, det är väl inte så farligt. Men om det hade varit mot mig det hade gjorts hade jag gråtit en timme och velat begrava mig själv. Joho du, jag är elak. Men utan att det märks oftast. Fast samtidigt är jag ju lojal, ja mot mina vänner alltså! Om jag bara kunde gå med alla i koppel eller ha kontroll över alla hela tiden så jag visste att ingen gör något som kan såra mig eller göra sånt jag inte vill att de ska göra eller vara med dem jag inte tycker om. DÅ hade jag varit riktigt nöjd. Jag behöver ha kontroll över allt och alla. Tack! Jag saknar Alice, så otroligt mycket. Hoppas det inte dröjer så länge innan vi ses -v-