En stor isbrytare

Att vi inte är helt normala i vårat lilla gäng, det har vi ju länge vetat. Men nu kanske även omvärlden har börjat inse det? Här följer ett utdrag från ett inlägg på Carros blogg:

"Isbrytare !

  

Igår lärde vi oss vid matbordet att isbrytare för en måltid kan vara bra att behöva , om man nu inte har något specifikt att prata om. Och våran isbrytare var som vanligt inte direkt normal , då Madde öppnar sin mun och säger ; Alltså tänk ändå att börja skjuta hejvilt på en helt öppen gata, som på Babas bilar ! Då hänger Natha genast på och börjar göra upp planer om att göra en stor eld(!?) eller brasa hur som. Efter det säger Sofia att hon inte hör något alls. 5 av oss är helt jävla rubbade och en sitter bredvid döv ;p"

Därtill kan jag tillägga att sjukdomar även härjar, i måndags kunde jag ha svurit på att jag hade reumatism, eller iaf ichias. Dessutom är det inte att förglömma alla psykiska sjukdomar och spasmer som uppkommer så här års.




Nasse är så het så het...man blir som smeeet ;)
Och han är så lik nasse!

HElgissss

Vilken helg det har varit! Det är som ändå nöjdarn som sitter här och skriver. Fredagen var riktigt mys som det alltid är när man är ute någonstans med tjejorna. Inledde kvällen med att äta på Wallan (och lassa ner polkagrisar i fickan) sen fortsatte vi mot tuna efter att ha hyrt film på hemmakväll. Känns som vi har skapat oss vanor här nästan. Det bjöds på massa roliga uttalanden och har man det roligaste sällskapet så är det ju perrans ;) så därför tackar jag för det!

På lördagen väcktes jag av pappa för att åka och hälsa på min kära farmor och farfar i älvsbyn. + kusinerna som är väldigt uppspeedade. Det var styckning av ren som var i görningen men det tog inte jag hand om. Även om det är sånt där som är lite komiskt. skoja bara. Men det var kul, (nu menar jag inte styckningen bara) måste hinna med att vara en hel helg så jag hinner träffa alice snart! For hem på kvällen och fick bäst sällskap dessutom. Snygg tröja hade han också, det är ju en med världens stil som har tipsat om den så! Och idag har jag ridit, pluggat och tränat. Förresten så är jag så sjukt sjukt sjukt nöjd med träningen idag! Måste berömma mig själv nästan, jo bra gjort Madde.


"asså, grejer man köper på öob. De är ju typ farliga att äta"
"......"
"...Mmm. Jag fattar inte de som typ storhandlar där, hur lite pengar har de egentligen?!"



Like a flower bending in the breeze
Bend with me, sway with ease
When we dance you have a way with me
Stay with me, sway with me





 

Stressigt värre

Bara idrott stod på dagens schema, därför började jag 14.10 och slutade 15.30. Kändes riktigt bra och idrotten var rolig faktist. Även fast det var bollsporter, men vill man vinna så kör man även om man suger. Kan ju tala om att när det gäller de flesta bollsporter så går jag enbart på vilja, haha. Men är man vädur så är man! Däremot ryktades det om pulsklockor nästa gång, och efter vad man har hört från Alice så kanske det utvecklas en liten puls checkare i mig med? vem vet... Annars så passar veckans träningschema mig på pricken nästan. Det har lyckats bli så att måndag kunde jag rida lektion utan att missa någon träning. Tisdag, onsdag, söndag konståkning. Det är bara på torsdag det kör ihop sig lite men tack vare att vi slutar tidigare hinner jag både rida Loki och fara till ishallen och träna sen på kvällen. Jag är nöjd! Trevligt om det flöt så fint alla veckor, men det gör det icket.

Tid över finns inte. Är man hemma så är plugga det enda man måste göra för att hänga med i skolan, det är alltså knappt jag kommer hinna se idol idag. Har iaf av verkat nkn nästan, det tog typ hela veckan har jag märkt nu + historian nästan + franskan nästan + engelskan nästan + att jag inte har börjat med svenskan än...och matten, shit. vad fan var det man skulle göra i svenskan? typiskt. Tack vare carro är jag nu informerad att det bara var att läsa sin artikel man hade valt. Tack gode gud för det! Oj om två min börjar idol, nu blir bråttom. Ha de fint, bollen är rund så att säga! PUSS-v-

och jag gör fan allt för att hinna allt och inte glömma bort någon, jag lovar. Det är bara det att det är lite körigt nu, så förlåt förlåt förlåt! Jag suger just nu, jag vet.


roten till det goda

Jag vaknade ju då i morse och insåg att - jippie jag är förkyld! Okej, min känsla var väl inte så mkt jippie men iaf. For och släppte ut hästarna kring 9 kanske, Loki lyckades bita mig i handen vilket gjorde att jag smällde till honom, han fick inte men för livet, jag lovar. Sen var det bara hem och trycka i sig frukosten och ut. Som roten till det goda jag är så hjälpte jag och David till att plocka vinbär och se på fan, vi hade det riktigt trevligt tillsammans! Efter att stadsroaren sofia hade anlänt till hemmet igen så for vi till stallet och for ut på en sväng i höstsolen med pållarna. Riktigt skönt och roligt(trots att det bara är skritt på loki som gäller) och att vi fick panik på slutet för vi trodde vi var uttittade av en björn i skogen. Men vi tog oss hem med livet i behåll som tur är! Och vi har tagit hand om katterna, de är så söta :) Efter allt detta är jag lite småtrött tack vare förkylningen som jag älskar nått så jävulskt, men jag åt middag, chillade och for till stallet och såg till att hästarna kom in igen och fick mat och så. Hann inte ur bilen förän Nellie hade sprungit fram till grinden och stod och gnäggade, haha. Loki kom springande från långt borta så fort han såg oss. De bjuder på så mycket underliga och roliga saker de där hästarna så.

Och gud vad jag saknar Alice! Det märker man verkligen när vi pratar i telefon och sånt. Hur det är så är det fint att veta att vi finns där för varandra vad det än gäller, trots att vi inte är på samma ställe. Jag skulle verkligen aldrig vilja släppa henne från mitt liv. För är det någon som är bäst, finast och underbarast så är det Alice Nilsson!

                                                                 


hellre en gubbe i skogen än tre under en sten

ooopsis, vissa har klagat på min frånvaro på bloggen men om sanningen ska fram så har jag inte haft tid att blogga. Det låter helt sjukt och det är helt sjukt, jag har inte ens hunnit se Eva och Adam filmen som jag har fått låna! Jag har aldrig pluggat såhär mycket i hela mitt liv, det är läxor var eviga dag...och inte bara en heller! Typ varje dag är de minst 2 saker man måste göra. Matten kommer bli min död. Jag ställer mig frågan vad jag har gett mig in på? och jag ska läsa till D och håller på att få psyksammanbrott på matte A, herregud... Nästa vecka blir dock mer chill när massa lärare är borta. Jag har bara matte, franska och idrott nästa vecka som lektioner!!!!!!!! Idag slutade vi hyfsat tidigt ändå, 12.35. Behöver jag säga att jag höll på att hungra ihjäl innan jag var hemma??? Har varit hos Loki sen, dessutom har jag hand om massa söta katter i veckan så jag var och fixade till dem också. Nu är Mickelsson här och vi sitter och glor på tv tills Sandra kommer och hämtar oss till träningen. Jag är trött, lyckat det är att fara på träning då liksom..jaja, imorgon är det iaf fredag vilket blir skönt! Känner att detta var ett värdelöst blogginlägg från min sida, attans att jag inte orkar anstränga mig idag. Inte får man se idol från Lule idag heller, typiskt. Blir att se reprisen sen då.

Tack gode gud för att det inte är jag som behövde irra i skogen i 9 timmar och tappa bort gubbar efter vägen!



snåla som fan

haha, jaa.. Skalan och hålan, vi har våra stunder. Lyder som följer våran konversation när jag och Julia talades vid på msn för en stund sen:

Julia säger:

haha fats det spelar typ ingen roll det kostar ju typ ingenting

Julia säger:

hehe jag tog nog det billigaste

Madde säger:

annars så kan jag ta typ en 3glass eller nå

Madde säger:

eller plocka godis

Madde säger:

jo, du är smart ju

Julia säger:

haha det måste men ju vara orka köttfärs eller ost

Julia säger:

jag har andra grejer att lägga mina pengar på

Madde säger:

HAHAHAHAHAHHA!!

Madde säger:

fy fan, det där kommer ut på bloggen ;)

Julia säger:

hahaha men det är ju så och du skulle inte heller ha tagit det om jag känner dej lite iaf

Madde säger:

hah, sant, sant...


En klasstur med båt

hemma <3333 jag kan inte uttrycka i ord hur lycklig jag kände mig när jag fick komma hem från den där kalla scoutstugan utan el och vatten. Men, jag har inte så mycket att klaga på människorna som var med som tur är. Och Larsälvs imitation på Bosse bildoktorn, haha. Kan ju inte finnas roligare än just det? Hon lär ju få göra många upprepningar på det varje dag för mig! NV1D for alltså till Småskär och bodde i scoutstuga måndag-tisdag, jag säger då det, jag kommer aldrig bli någon scout! Scouter är onda och äter löv. Dessutom har jag onda vänner så jag var tvungen att sitta baklänges i båten, jag hatar att sitta baklänges. Det dumma var att jag var bland de första in i båten så jag kunde sätta mig var jag ville, men jag tänkte fel. Alltså att båten skulle fara andra hållet, men icket. Jaja, jag ser nog inte fram emot fler hajker vill jag lova..

Idag har det väl varit bra, förutom det där smset som kom fel. Jaja, det kunde ju ha varit värre om jag säger så. Tur att pojkar inte är så kinkiga, haha. och jag och pappis har införskaffat en sprillans miniräknare och en grej till datorn så nu är tiderna med datorryggsäck/väska förbi! tur de. och just de...jag fick ett nereskåp, gissa vem som tänker ta över julias skåp sen när hon flyttar? precis, JAG!

Slänger in en bild på en ond scout till er ära