But I want you here with me.

Just nu: fruktansvärt kallt och regnigt att gå genom stan, där fick man för sommarjackan. Mat snart sen lektion i stallet.

Och just nu saknar jag världens bästa och snyggaste kille. Kom hem snart, jag saknar dig mest av allt älskling!


köra biiiiiIIIL

Ärligt, jag har inget intressant att skiva idag. Vette fan varför jag bloggar alls. Kan ju berätta om helgen om det intresserar någon. Konstigt nog verkar det ju göra det eftersom det finns folk som fortsätter envisas med att läsa min blogg vilka ni nu är.  (???)

Efter en ruskigt jobbig vecka så kändes det skönt att få helg. Nationella typ varje dag, förkylning, mamma i Lund (vilket betyder tvätta själv tex) och diverse massa andra saker som jag gärna hade bett vara bättre. Vilket ledde till att jag har varit otroligt lättirriterad hela veckan, vilket har gjort att alla har gjort sitt bästa för att göra mig mer arg. Och det känns som att ingen fattar. Och sen säger de varför är du så arg? Varför är du glad och sen blir du helt annars? Ni kan ju prova själv att ha ont i magen 24/7 i en vecka och känna det som att benen viker sig när du ställer dig upp. Ja.

Vad har jag gjort i helgen då... Jag har varit och ridit Loki igår. Han gör en alltid glad. Helt otroligt hur fin han var i lördags! Galet, fast vi svettades båda. Tog i ordentligt gjorde han sötnosen. Sen var jag ute och gick ju och sen grillade vi hemma. Juste, så såg jag hockeyn och nån film och 2 hemmagjorda filmer med Fredrik och hans kompisar. Idag har jag pluggat lite och övningskört och varit ute och gått i nice väder.

Övningskörningen, jo jag har backat ner från uppfarten och skjutsat David till träningen i sundis och kört och handlat på storheden genom alla rondeller och kört hem och kört till Arcus. Jag är lite stolt över mig själv även om pappa inte blir så glad när jag inte lyckas hålla hastighetsbegränsningarna. Du kör för foooooooort maddeeeeee!! sa David, han var lite rädd tror jag. Men vad ska man göra de ligger ju och hetsar en där bakom alla jävlar! Jaja, mat nu. Puss ciao! :)

Sol

När mamma inte är hemma har pappa en inbyggd sensor som gör att så fort någon går ner för trappen på natten så vaknar han. Så var det även i natt när jag smög ner för trappen för att ta 2 panodil. På direkten ropar han "Hallå?!" "Hallå...jag ska bara hämta en grej" svarade jag då segt. Och så är det. Kul tänker ni. Besynnerligt tänker jag. Det är ju så att jag går i sömnen rätt ofta så vi har en grind uppe för trappen med en jätteknepig hake så jag inte ska ramla ner och slå ihäl mig. Kanske är det därför de alltid måste checka att jag är i mina sinnes fulla bruk när jag släntrar ner? Det är som det sjätte sinnet.

På tal om det sjätte sinnet, eller nä. Solen sken idag och Loki var duktig. Yes box. Ja låda? Vad menar man? I alla fall så var heesten så duktig idag att jag fick lust att hämta en korttagare och plinga en bild på honom när solen sken och allt. Då började jag tänka så här: tänk om jag skulle kunna gå in i en fotoautomat med Loki?  Kan bli lite opraktiskt dock.

Annars då? Vi har gjort nationella idag igen. Och jag har mått illa hela dagen nästan, eller illa och illa. Jag har haft nån illamåendekänsla i mig. Det är obehagligt om jag ska vara ärlig. Så kan det vara. Nu ska jag läsa igenom the essay burger till nationella imorgon. Hejsis


en dålig dag

Jag orkar inte! Det är allt jag har att säga. Varför måste jag vara sjuk just nu? Nationella nästan varje dag och en Fredrik hemma. Jag vill inte vara sjuk! Jag har inte tid att vara sjuk. Men när har jag det egentligen? 

Jag var på apoteket idag. Var riktigt knappt att jag tog mig från skolan dit och till bussen levande. Dryg var han apoteksgubben dessutom, "går det bra för dig eller?" svar nej inte riktigt. Jag behöver vara hemma och vara sjuk och mysa bara. Men nej, inte alls. Istället får man två av Davids kompisar hemma och en fotbollsplan. Men de verkade ju ha kul i alla fall. Fredrik förvandlandes till en 11 åring, till småpojkarnas glädje. Denna tripp gjorde att jag glömde packa väskan till stallet imorgon och Gunnel kunde inte ta den så nu måste jag fara med pappa till stallet dessutom. Fan. Jag vill inte, orkar inte och..jag måste.

Jag längtar tills jag är frisk. //snoret

5 panodil 500. Pappa kör grejerna själv. Tack :) det känns lite bättre

5 saker

Utmanad av älsklings Alice, klart jag klarar av det  :)

5 saker jag ska göra 2009 är:
*Åka till Göteborg
*Rida
*Träna
*Gå ut ettan
*Vara med mina sötisar - allihopa

Och 5 saker jag ska göra nu är:
*borsta tänderna
*klä på mig
*ringa
*packa ihop ridgrejerna
*åka till Fredrik (opsis, jag menade hans mamma)

det borde ha varit 1000 saker jag ska göra 2009 istället, då hade det varit lättare att välja :) min broder klippte sig igår, han är söt nu. Jag och Fredrik åt glass igår, det var gott. -jag betalade. Då blev det ännu godare. Och sen såg vi film, nästa gång ska jag välja. De sköt en gubbe, jag säger bara det! DE SKÖT EN GUBBE! Så kan man inte göra. Nästa gång ser vi en madde film. Nått med rosa på fodralet alltså, och där ska han sitta och se glad ut och njuta av den filmen. Jag längtar. Åh vad snäll jag är. Vi tänkte gå på husvisning igår, dags att flyga ur boet så att säga. Fast kanske man ska lära sig tvätta först, who knows. Nej nu måste jag ju kila. Ha det bra! Adios, eeeeeeeeh Ciao! 

PS: jag undrar fortfarande vad Gökeborg är. Min syster. Hennes gissningar. Behöver jag säga mer? DS


Snällis

Hej bloggen! Idag har jag varit och ridit Loki, och det gick riktigt bra! Äntligen, äntligen har han börjat på att bli lite mjukare och börjat bli känsligare för signalerna. Svettig blev han som sjutton, bra. Ska se om vi tar oss iväg till Peab-travet på träningsdagen den 19:onde. Vi måste, måste! Så kommer alla andra få se en flygande köttbulle. Jag gissar att han kommer vara lite tokig av alla andra hästar där men det kommer bli kul tror jag. Så får vi se om vi ska tävla nått också... vi får se, vi får se. Åh vad jag är nöjd med honom idaaaaag. :D

Och imorgon är det Dáð måndag igen! Perfekt. Nej nu ska jag plugga lite. Förbereder mig som bäst på en otroligt jobbig vecka i skolan.. vad är det som gör att de måste slänga ihop alla prov veckan innan lovet?? För att blåsa ut det sista av orken i skolan innan lovet? Lär er planera!!!!!!

Adios, eh. Ciao!