Fyrmanna whist

Tillbaka till vardagslunket. Med svidont i halsen och ett uppsvullet öga så jag ser ut som en pirat. Det tack vare alla jäkla knott i hagen hos Sylvia som lyckades bita mig i ögonlocket igår. Också köpte jag en mapp till skolan idag med Bamse på. Och vad gjorde han då? Jo han var en pirat antagligen.

Mitt schema för i år är inte av denna världen kommen! Jag går till klockan fem tre dagar i veckan. MÅNDAG onsdag och FREDAG. Sinnessjukt. Och sovmorgon tre dagar i veckan och massa jobbiga hål. Jag hatar att ha sovmorgon och inte kunna sluta tidigare därför! Att jag sen läser inte mindre än typ tio teoretiska ämnen måste ju göra att jag kommer upp till högsta leveln i stresskalan.

Jag är trött och Fredrik är i Älvsbyn igen såklart när skolan har börjat. Han berättade att han inte kommer äta nått för att spara pengar till en trevlig bil. Då talade jag om för honom att det kommer vara en Ville Vessla som sitter och kör den där bilen. Och jag är väl en ekorre då. Det är lika bra det.

Avslutar med att säga att jag har lämnat in filmen på Hemmakväll idag och sa högt att JAG ALDRIG KOMMER HYRA FILM DÄR IGEN. Hej svejs! Juste jag och Sofia tog ju bussen till Älvsbyn i helgen för att ha några roliga dagar med Farmor och Farfar. Det hade vi verkligen, som vanligt!Världens bästa farmor och farfar vid Fällforsen


Fällforsen

Du är SÅ HOT!

Idag fick inte Loki nån flughuva. Det fanns bara en töntig med öron och det vill han inte ha. Han är ingen töntig häst. Dessutom skulle öronen börja sloka av tyngden och det vill han inte heller! Wille fick ett halsband i alla fall. Ett fint ett. Egentligen behöver jag nya ridhandskar men de lovade mammis betala så då får hon göra det. Lyllo henne

Larmet gick också, jag hade visst stulit allt på Granngården. Det pep hela tiden, pinigt! Vet inte vad det var som pep. Kanske mobilen, kanske nått annat. Vem vet.

Igår hyrde vi I taket lyser sjtärnorna, och den var bra ändå. Förutom att Hemmakväll pressade mig på 50 spänn extra för en film som jag VISST hade lämnat in i tid! Våga vägra Hemmakväll som Julia sa. Blä.

Nu ska jag fortsätta med det jag har gjort hela dagen, vara med sötisFredrik. Imorgon ska jag rida iaf så vet ni att jag gör något. Pusselipuss

Ps: vi gjorde ju Limbo idag, och jag vann!


Återförenad

Jag har befunnit mig i det sköna Älvsbyn i helgen. Träffade äntligen Alice igen. Förstår inte hur vi har kunnat vara utan varandra hela sommaren. Tycker verkligen du ska fixa körkortet nu så du kan komma oftare till mig med! Blev hur som helst en hel del skvaller och skratt som vanligt. Att vi alltid lyckas ha så kul? Du är helt underbar gumms! Och stackarn som måste ha den där korsettställningen, robotmode på G Alice? Haha nä skämt och sido det är synd om henne, hoppas den ryker snart!

Annars så är väl mammis och pappis lite smått ilskna på mig just nu. Har och göra med att vi inte kom överens vid övningskörningen idag. Pappa och jag var dock och gick med en pigg och reflexklädd Loki ikväll som var lika tokig som vanligt. Man måste ju bara skratta åt honom. Så skönt att se att han är lite bättre och gladare framför allt! Kanske han klarar det där iaf. Loki alltså, inte pappa. Loki stoppade ju huvudet innanför min tröja och gömde sig när han blev less på alla ungar en dag. Smartskalle där.

Dessutom är Julia hemma igen! Det känns ändå väldigt skönt att ha den lilla sprätten tillbaka i landet. Ser fram emot nya äventyr, för det lär det bli! Skalan och hålan.


Jag är sugen!

Åh vad jag är ridsugen! Jag vill ha en egen häst, jag är som redo nu. En Daddan eller en Snerpa. Ett sto med fart. Tack för att jag får ha världens bästa kusin på Tofta och tack för att jag alltid får komma! Men jag måste hitta en ny häst, vad ska jag annars rida på till hösten? Snälla mamma och pappa? Det måste ju bara gå!Jag och Snerpa frá Hofsstaðaseli sommaren 2009