6:e December

Dagen har ägnats åt att vara i stallet (där de för övrigt har julpyntat lika mycket som vanligt, verkar som att alla vi tycker lika mycket om julen), var ute med Loki och han skuttade på när vi töltade några steg första gången på jättejätte länge idag. Han verkar tycka det är lajbans att bli riden igen, och dö-tråkigt när man promenerar med honom.

Nyss hade vi en glögg-kväll här hemma med glögg, pepparkakor, tryffel, russin, tända ljus och massa mer hela familjen. Julkänslan börjar komma allt närmare!

Nu är Julia (förhoppningsvis) framme. Väntar på mailet hon sa att hon skulle skicka. Har även pratat med min underbara Alice och vi har börjat med våra planer nu igen. Som ofta involverar stackars oskyldiga människor, men kul har vi då alltid!

Igår såg jag och Freddis Flickan som lekte med elden. Hur var det nu, var han en robot eller hade han ingen känsel? Tyckte den var bättre än den första, och bra faktiskt. Lite läskig dock. Tur att man har någon att blunda mot i såna situationer.


Imorgon är det sista provet innan jul! Måste nog gå och plugga lite MKU nu innan det blir för sent. Även om det inte lockar så mycket. Hej då! :)


PS: pepparkakshuset blev bra! En vägg gick sönder så vi fick göra en ny men annars perfekt.


Kommentarer
Postat av: Alice

Eejo våra planer Har faktiskt en förmåga att drabba oskyldiga! ;D men det blir nog kul du!! hehe

2009-12-08 @ 21:59:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback