kom igen fredag!

Hej alles! Idag har jag haft mentorssamtal i en timme. Mamma var nöjd med mig och jag med. Det bästa var ändå att jag fick åka bil till skolan därför idag! Perrans timeat på kallaste dagen hittills typ. -24 grader doppade vi hemma.

Vi klättrade på idrotten och jag tittade ner och började må illa :( frågan när man spänner de där selarna mellan benen är hur tight är tight?  Fråga våran idrottslärare Fredrik A så hjälper han dig säkert! Imorgon ska jag rida Loki ploppen igen om inte mina kinder har frusit till frostade äpplen då. Nej jag saknar honom lite, var några dagar sen vi hade äran att ses nu tyvärr. Kanske 3? Hmmm... iaf.

Hemma har vi blommer i vaser överallt nästan och smörgåstårta, princesstårta och rulltårta. Vilket vi har ätit sen i tisdags då mamma fyllde år. Nice de ni!

Igår fick jag två tröjor av en annan Fredrik (inte idrottsläraren, så overkill är han inte mot mig)och det tackar jag för! Hur han hade lyckats pricka in rätt storlek var ju en fråga eftersom den ena var S och andra M men båda passade ju perfekt. Lyllo mig.

Jaja ta det lugnt i trfiken! HEJ DÅ,hälsningar från en allierad i Gammelstads rektorsområde♥


JAG LÄNGTAR TILL

Love me, love me, say that you love me

Ja jag säger då det. Den där lilla klutten lyckades ta och fixa körkortet idag. Imponerande ändå. Har varit och åkt bil en runda därför. Och ja just det, grattis till min lilla snuttis ;)  

Imorse när jag klev på bussen så ser jag en smått chockad Carro sitta och prata med en man i grön uniform som står och lutar sig över henne. Satte mig med viss möda brevid henne eftersom bagen var med mig (och henne med för den delen) Då hör jag:
-Då kan jag ta dig med på en gång! (jag kollar på honom som ett frågetecken) trodde det var någon från militären först, men nae.
-Ja, får jag se på ditt leg? Som tur hade jag med det, men då skulle han ha busskortet också. Så bara kör han in dem i nån maskin han har med sig och hips vips så säger han bara att det funkar!
Men nu undrar jag ju, vad sjutton var det där liksom? Busskontrolleringsgubbar på gymnasiebussen? Hmmmm... Det var nog iaf inga militärer :( de kanske tyckte vi var ett hot mot samhället, eller så var det de stora samhällsproblemet med de som åker på snodda busskort? Who knows? Ett stort mysterium liksom. Fett.


Larsälvs upplevelse utanför statshuset var ju rätt coolt! Har hon tur får hon slå en pling till Diamant ;) hehehe... hoppas kan du ju!


Sen finns det ju en i min klass som försöker använda en remsa kondomer som busskort, haha. Kan ju hända vem som helst men busschauffören fick sig nog ett gott skratt och en trevlig dag på jobbet när hon står där och försöker få remsan att pipa till vid kortscanningen!

Nu → Sex and the City
Adios, eh CIAO! 


 


FMV, forbidden

Farlig eller trygg? Svaret kanske är givet för er men farligt behöver inte vara jobbigt, farligt kan vara kul. Men trygg är ju som sagt trygg.
Farlig eller trygg? Mörk eller ljus? Heta SMS eller gulliga SMS? Märkesbög eller pojkig? Bekräftelse eller Ignoration? Ta fram nån gång eller alltid ha framme? Sakna för alltid eller bara släppa? Gråta eller skratta? Jaga eller bli jagad? Älska eller hata? Komma tillbaka eller gå iväg? Lägenhet eller hus? Hemma eller borta? Lika eller olika? Såra eller bli sårad? Blyg eller utåtriktad? Pojkvän eller kompis? Få saker eller ge saker? Välja tillsammans eller välja själv? Norrlänning eller inte? Stad eller by? Röd jacka eller svart jacka? Förflutet eller nytt? Jag har beslutsångest och jag hatar det... Sanningen är kanske närmare än man tror? Jävla beslutsångest, jävla tårar. Vad ska jag göra?

Alla hjärtans dag

Mätning?

Jag och Carro har haft årets mest givande msn konversation för några minuter sen! Tror på allvar att den var det, vi får spinna vidare på våra spekulationer senare. Vet också hur hon ska kunna tagga ner, men det är hemligt än så länge iaf. Eller forever liksom kanske är bäst? Vad tycker hon själv?

Madde säger:

helt seriöst. han bet mig i hakan en gång, jag skämtar inte! haha

Caarolina säger:

hahahahha ojoj ..

Madde säger:

jag menar, vem gör sånt om inte X?

Caarolina säger:

men inte mer än i hakan hopaps jag !!

Caarolina säger:

HAHAHA, haha kul .. hm ..

Madde säger:

haha

Caarolina säger:

jag vet inte riktigt ..

Caarolina säger:

men det där med att bitas känner jag lite igen

Caarolina säger:

i läppen men det gjorde ont

Caarolina säger:

så jag blev lite arg

Caarolina säger:

jag blir inte arg ofta

Caarolina säger:

men hakan .. det var något nytt alltså xDD hahaha

Madde säger:

haha, killar alltså

Caarolina säger:

de är som parkeringsplatser,de bästa är alltid upptagna

Caarolina säger:

hahah

Madde säger:

hahahahaahhaha

Caarolina säger:

eller som toaletter , fulla med skit


........
Caarolina säger:

eller en halvgalning xDD

Madde säger:

men det där med att bitas. ofta vi skulle bara sparka dem mellan benen och garva typ. fattar de trögt eller?

Madde säger:

haha, helgalning

Caarolina säger:

hahahaha de fattar trögt xD det är någonting vi måste lära oss

Caarolina säger:

de tänker inte xDD

Caarolina säger:

det är som ett luftvakuum i deras små huvuden

Madde säger:

HAHAAHaa

Caarolina säger:

haha

Madde säger:

som en sån där kartong med köttfärs man köper

Caarolina säger:

HAHAHAH

Madde säger:

det kan rinna lite blod om man spräcker plasten?

Caarolina säger:

HAHAHA

Caarolina säger:

eller om man drar dem lite i örat så pyser all luft ut xD


Sjukt förresten det där med Larsälvs granne. Rutas är inte så idylliskt som många tycks tro...hmmmm. Har varit och valt mina kurser för resen av gymnasietiden idag, gubben där tyckte att jag hade valt rätt bra tror jag! Har även inhandlat ett...hemligt objekt. Kanske kan visa det imorgon eller när det nu blir? Får se surprise om det poppar upp helt plötsligt! 

Vid klassrådet konstaterade vi igår att:
-Det är jobbigt att bära datorerna
-Andreas tillhör Christina 

Och det sjukaste mest absurda är nog att några i våran franskaklass
vill flytta fram lektionen 45 minuter för att "äta lunch innan" ÄVEN fast vi slutar direkt efter den.  VEM i hela havet bryr sig om att lunchen blir lite sen när vi får sluta tidigare och äta hemma om man vill?! IDIOTER! Kände bara hur jag höll på att få ett stoooort utbrott på dem. Och gud nåde om jag hade fått det, då hade det blivit slaggis.

Hade ett rätt kul samtal med min käre vän idag, eller ska jag kalla honom galning? Nej han var lugn nu. Tur att inte bilden "liten....." gick fram till Carro just då. Då hade hon skrattat ihjäl sig och jag hade hållit händerna för ansiktet, jao. Nej men vi har inlett nått kul på sistonde tycker jag, vad ska vi annars roa oss med? ;)

PS: lägg märke till Carros roade blick! DS...


Slaggis 3000

Tjaa BAAAAAAA! Jao vilken otrolig dag det har varit! NOT. Eller äh, snabbrapport:

  • Sofia H har fått magsjuka :( Hoppas hon blir bra snart (och absolut inte smittar någon av oss!!!)
  • Vi åkte skridskor på idrotten, jag hade en rand i pannan efter hjälmen! Varför i hela friden passar inte min skalle såna hjälmar?! Det är inte jag och hjälm alltså...Blä. Det är nästan så att hjärnsaften for ur hålen. Osis  
  • Jag somnade nästan i soffan när jag kom hem tills The Hills började
  • Vi åt en god middag :D Efter svälten i skolan idag var det gott som skatan!

Och vad man fick höra på bussen i morse! Jag säger bara såhär: Sitter man bakom två speciella killar får man höra mer än mycket! Och ljudeffekter till; SPLASCH! SQUIRT! Och han stod där och hetsade, och fan vad damp han har! Och avslutet med att säga : Fast berätta inte för nån... Jojo, smart att säga det när de ser att vi sitter där bakom och vet att jag känner personen i fråga. Riktig osis liksom

NEj nu ska jag gå och dregla på kudden! Hej hopp in i drömmarnas land. Visste ni att alliansen är nära en uppgörelse förresten?? Nä, men nu vet ni!!!!! HEJSIS!!!!


Yes we can!

Tj-tj--tj-tjenareeee! Sitter med brorsan och laddar ner nå låtar som vi vill ha. Tydligen. Och vet ni? Jag fick en kod mailad från Loka som gjorde att jag kunde ladda ner en av låtarna från Made in Sweden från deras hemsida, gratis. Tänkte bara att jag skulle göra det bara för att det var lite fräckt, men nu sitter jag och David hör och nöter! Three floors down, oh baby three flooors down....!  Bra är den faktist jao :)

Jo i fredags då? Vi såg Barnhemmet hos Lasse. En skräckfilm, hjälp. Punkt. Jag var rädd. Punkt. Nej men den var inte så jätte läskig ändå, jag kunde sova utan att gråta iaf sen. Eller, vad kan jag säga om den var läskig eller inte egentligen? Jag och Larsälv hade kanske inte våra ögon på skärmen hela tiden. Men det roliga var att filmen var på spanska så man kunde inte bara lyssna utan man var TVUNGEN att se hela tiden. Men som sagt, så stark är inte jag i psyket. Men jag vet att det var en unge som hade en påse av säckväv på huvudet och vad den handlar om! Jag är stolt. Mycket chips gick åt också, och mycket godis! Och dricka. Lyllo oss som har så mysigt!

Och jag har inte haft någon sovmorgon egentligen! På hela helgen, träning 10.10 på lördag och idag var jag och Sofia i stallet 10.00. Men det är ändå lite coolt att hinna så mycket under dagarna som man gör när man går upp tidigt. Eller tidigt och tidigt, om men frågar min farfar har han redan hunnit med en mille saker den tiden.  Och perfekt väder var det idag med, sooooooooool och blå himmel. Temperatur doppet var enligt sofia -9 grader, perrans!

Igår. Då fick jag en så bra idé att jag skulle låtsas att ett skaft till en innebandyklubba var ett automatvapen, eller vad vet jag om såna. Men något sorts skjutvapen iaf. Så jag började med att ta:
-Klick, klick... BANG!!!!!
Och då får jag frågan: jaha skjuter du?
-Ja det gör jag! (glad i hågen)
Efter det kom jag ihåg I BABAS BILAR, när hon skjuter runt sig sådär. Så då gjorde jag istället runt omkring:
-Tt-t-t-t-t-t-t-t-t-t-t-t-t-t-t-t-t!
Och vet ni vad han säger då?!
-Vad är det nu då? En vattenspridare?
Hur kan han säga sååå? Det var inte ens vattenspridar ljud! Jag dog inombords. Vattenspridare liksom..näe

Och min broder säger att jag är en märkestönt. Det tycker inte jag. Jag köpte faktist ett par jeans för 250:- för ett tag sen. HA! Och peak är faktist kvalitet, daaaaaah???

Loki var bäst idag. Han gick bättre än någonsin tror jag! Tölten yes och traven yes och galoppen yes. Så ringde de mig från stallet igår och säger att han bockar. Hah, vad kan jag göra åt det? Sätt press på honom och åk inte bara så använder han energin rätt. Lilla skithäst. Han var pigg idag. Och han var snygg idag. Nej han var vacker idag, trots magen (som har blivit mindre) han var allt jag kunnat begära idag. Fan att ingen kunde filma. Och jag menar det, han var bäst. Nej han ÄR bäst. Tänk att Loki som travade sämst har blivit nästan stabil i traven! Att vi lyckas i rätt form också, det är bra. Och tölten är bättre än någonsin, galoppen med. Vi måste ut och tävla en tävling iaf. Jag är sjukt sjukt glad att det gick så bra idag. Vi kan! Fattar ni?! Jag och Loki, vi kan!  ♥

God natt och syyyyyyyyyyyyyyyyyyns!