Yes we can!

Tj-tj--tj-tjenareeee! Sitter med brorsan och laddar ner nå låtar som vi vill ha. Tydligen. Och vet ni? Jag fick en kod mailad från Loka som gjorde att jag kunde ladda ner en av låtarna från Made in Sweden från deras hemsida, gratis. Tänkte bara att jag skulle göra det bara för att det var lite fräckt, men nu sitter jag och David hör och nöter! Three floors down, oh baby three flooors down....!  Bra är den faktist jao :)

Jo i fredags då? Vi såg Barnhemmet hos Lasse. En skräckfilm, hjälp. Punkt. Jag var rädd. Punkt. Nej men den var inte så jätte läskig ändå, jag kunde sova utan att gråta iaf sen. Eller, vad kan jag säga om den var läskig eller inte egentligen? Jag och Larsälv hade kanske inte våra ögon på skärmen hela tiden. Men det roliga var att filmen var på spanska så man kunde inte bara lyssna utan man var TVUNGEN att se hela tiden. Men som sagt, så stark är inte jag i psyket. Men jag vet att det var en unge som hade en påse av säckväv på huvudet och vad den handlar om! Jag är stolt. Mycket chips gick åt också, och mycket godis! Och dricka. Lyllo oss som har så mysigt!

Och jag har inte haft någon sovmorgon egentligen! På hela helgen, träning 10.10 på lördag och idag var jag och Sofia i stallet 10.00. Men det är ändå lite coolt att hinna så mycket under dagarna som man gör när man går upp tidigt. Eller tidigt och tidigt, om men frågar min farfar har han redan hunnit med en mille saker den tiden.  Och perfekt väder var det idag med, sooooooooool och blå himmel. Temperatur doppet var enligt sofia -9 grader, perrans!

Igår. Då fick jag en så bra idé att jag skulle låtsas att ett skaft till en innebandyklubba var ett automatvapen, eller vad vet jag om såna. Men något sorts skjutvapen iaf. Så jag började med att ta:
-Klick, klick... BANG!!!!!
Och då får jag frågan: jaha skjuter du?
-Ja det gör jag! (glad i hågen)
Efter det kom jag ihåg I BABAS BILAR, när hon skjuter runt sig sådär. Så då gjorde jag istället runt omkring:
-Tt-t-t-t-t-t-t-t-t-t-t-t-t-t-t-t-t!
Och vet ni vad han säger då?!
-Vad är det nu då? En vattenspridare?
Hur kan han säga sååå? Det var inte ens vattenspridar ljud! Jag dog inombords. Vattenspridare liksom..näe

Och min broder säger att jag är en märkestönt. Det tycker inte jag. Jag köpte faktist ett par jeans för 250:- för ett tag sen. HA! Och peak är faktist kvalitet, daaaaaah???

Loki var bäst idag. Han gick bättre än någonsin tror jag! Tölten yes och traven yes och galoppen yes. Så ringde de mig från stallet igår och säger att han bockar. Hah, vad kan jag göra åt det? Sätt press på honom och åk inte bara så använder han energin rätt. Lilla skithäst. Han var pigg idag. Och han var snygg idag. Nej han var vacker idag, trots magen (som har blivit mindre) han var allt jag kunnat begära idag. Fan att ingen kunde filma. Och jag menar det, han var bäst. Nej han ÄR bäst. Tänk att Loki som travade sämst har blivit nästan stabil i traven! Att vi lyckas i rätt form också, det är bra. Och tölten är bättre än någonsin, galoppen med. Vi måste ut och tävla en tävling iaf. Jag är sjukt sjukt glad att det gick så bra idag. Vi kan! Fattar ni?! Jag och Loki, vi kan!  ♥

God natt och syyyyyyyyyyyyyyyyyyns!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback