egentligen!!!!!

En tyngd har lättat från mitt hjärta! Vi fick tillbaka Matte nationella idag, och gissa? Jag fick inte Ig, och inte G heller. Jag fick ett fett Vg! Najsigt värre

Och med viktiga betygsvetande skickade jag och Larsälv sms till våra pappor. Här är från Steffe Larsälv:
Ok ! Kuuuul !!!!
Och här är från min pappa:
Kanonjobb!!!!
Ni ser mönstret va?

DESSUTOM har jag fixat sommarjobbet nu! Sjutton vad nöjd jag känner mig, jobba på StallBalans. Det är ju mitt fritidsintresse liksom, hallå?! Om det hade varit islandshästar hade det varit ännu mer perrans. Men jag är nöjd! Fatta skönt att ha kirrat sommarjobb i januari?!?! Slipper jag ringa plantgubben och vara med om:
-hallå?
-hallå?
-Hallå?
-Hallå?
-HALLÅ?!
-HALLÅ?!

igen. Skönt på riktigt, ah... :D

För det andra så håller vi på med konstiga saker i skolan nu. I matten är det kapitel sex, i kemin ska vi bli varma i kläderna och på idrotten pratar folk om ut in ut in ut in... jag blir förvirrad. Och Carro med. Och Lasse. Och säkert Sofia och Agnes med. Var är NV1D på väg? -Inte den blekaste har jag iallafall

Dessutom är Bossebildoktorn rolig i kemin, idag tyckte han att vi skulle använda oss av en korv när vi ska grja med lösningar, och innan det har vi lärt oss allt om kritaller,
hmmmmmm!

Imorgon kväll ska jag och de andra i (h?)järngänget bege oss till Larsälv för att se skräckfilm och ta ett parti med andra ord . Ja, jag längtar. Speciellt efter chipsen. och dippen. och drickan och godiset. Men skräckfilmen har jag en känsla av kommer skrämma livet ur mig, kanske kommer det en liten tår när jag ska sova sen. Den kan jag klara mig utan, men det blir nog bra, jag tänker klistra mig mot någon bara.


Haha, förresten kunde inte bilden på chokladpuddingen laddas upp på carros dator så hon hade lämnat en sniken kommentar, vilken påpekade att hon trodde jag hade publicerat en bild på henne. HA!  Hon berättade det själv på bussen. Skulle ju vara så uppenbart om jag gjorde det nu, måste ju bli klar med matten först som jag talade om för henne. Sen.

Förresten fick jag en kommentar från blondinbella förut, lite tufft ändå! Hoppas http://www.nnnat.blogg.se/ är nöjd nu, som klagade på bloggtorka efter ett halv dygn. Läskiga saker det där med att torka ut. Fast ändå fräckt att vara ett russin!

Fick önskemål om att skriva en snäll sak så här är en i diktform:
Det är inte lätt att vara glad varje dag,
När man är sur är det tur,
Att man har nån som är snäll trots att jag är lite gnäll

Till en snällis från Madde

Ja juste jag red Loki idag och snart är det träning. ADIOS, eh CIAO!


Den vi tror på! Gud? NEEJ DEN LILLA!! Hare krishna???

Hallååå! Inte ett vanligt hallå utan ett glatt hallå. Eller mina hallå brukar kanske vara glada? Hmm... (drar mig i fjunet)

Nu blev ni väl förvånade? Två stycken blogginlägg på en dag! Någon kommer få spader...

I helgen tapetserade vi hemma, tills vi insåg att det hade köpts ca 2 rullar för lite så vi har en otapetserad vägg. Men ingen oro här inte, resten kommer om 3 dagar. Bara pang på rödbetan så att säga!

Sen har jag varit med järngänget här, de vanliga brudsen liksom. Blev en helkväll hos Carro med tacos, glass, spela med andra ord (jävlar vad vi skriker mer än vanligt när vi spelar, heeeeelt vrickade samtliga) Och Sofias
-JA, DEN TOG VI!! PANG! Haha, och hjälp när hon öppnade den där flaskan och Carros lampa höll på att träffas av flygande kork. Säger bara att tydligen hördes vi enda ner på parkeringen. Kan tilläggas att vi åt upp chokladpudding för 12 pers på 8 st. Mmmm-mm-mmm.... Men ska de va, Så ska det! Blir nog ännu en myskväll hos Larsälvs på fredag, ryktas det om...

Annars då? Vi har ju mycket intressanta idéer lyder som följer kommer ett exempel:

-Fast det är ju klart, jag brukar ju hoppa över de svåra sakerna i lustiga huset.
Avdelning "hade det varit svårt hade det hetat svåra huset, eller?" Trapporna är ändå lite svåra och den där grejen ja... varför inte?! Förmodligen sagt av vår egen Larsälv såklart!

Carro: -Alltså, det finns ju ett markerat område där man inte får stå (pekar en meter bort) Varpå killen ställer sig och putar med röven och hänger över busschaufförens kassa. Därefter börjar ett livligt samtal där han läspar och förbannar sig över att det kostar för mycket att åka hockeybuss, som enligt föraren ska höjas mer. Och det enda han svarar lugnt är:
-Ja världen är en orättvis plats...
Och killen börjar om igen
Avdelning "du kan inte vara orättvisare än mamma"

Sen kan jag säga grejer jag gillar:
→Hoppa studsmatta i bara trosor
→Den där muskeln på killar som är där vi magen typ på sidan som ser ut som en extra njure (eller egentligen är den väl ingen favorit men ingen annan gillar den ju, så äh vad sjutton jag kan vara den som hejar på den)
När man kan stå bakom en kille och inte synas, så grovt ska det. Och nu menar jag inte fet ärthjärnor

ÖH COPIN! Det kommer mer sen. ADIOS, eh CIAO!! 

PS: blogg kriget brakar lös snart Carro, jag varnar dig! Du bryter mot PUL lagen som lägger ut så fula bilder på mig! Nån kan ju bli mörkrädd!!!! Sov med ett öga öppet. För nu börjar vi på kapitel 6.2! OCh jag menar verkligen SEX punkt två. DS...HEJ!

HEJ LASSE DENNA ÄR FÖR DIG! hare bra :D


Gå och cykla lite bmx, tjohoo


with Erixon you can

som sagt, skulle du ju bli en överraskning till idag (måndag) å "överraskningen" är ju den att de är inte Madeleine som bloggar! nä de är ju jag, Erixon aka Grabben. kraven var hårda för att jag skulle få vara "gästbloggare", "skriv nå kul", "inga låtar"  "skriv långt om allt" osv osv inte de lättaste kan ja ju lova, jaja om ni läser de här har ja ju onekligen lyckas iaf :-D

men va ska ja skriva om då?
nå förlag? nä? inte? hmm då var de ju inte så lätt.

ja skriver om hur de är att plugga i Älvsbyn å åka längdskidor (en missförstådd sport).

går tredje året i Älvsbyn nu dock inte sista tyvärr. ska läsa i 4år inte för att ja är dum (inte för att ja är den smartaste i byn heller) utan för att man hinner med mer träning då. första dagen ja skulle flytta hit till elevhemmet (som består av ett rum me säng å dusch å toa och ett gemensamt kök å tv-rum) så kände ja inte så många personer (adrian,waller,jönsson). men efter att veckorna gick så lärde man ju känna alla för att man var ju me dom i stort sett 24/7 eller egentligen 24/5. mitt första år tränade ja inte mycket var less på att åka skidor, motivationen tröt å uteblivna resultat bidrog till min "time out" från skidor. var inte heller så aktiv i skolan heller för den delan men skolan sluta och sommarn tog vid, köpte mig en wakeboard å ja kan lova att ja spenderade många timmar på den ist för å träna ;)


just nu sitter ja i älvsbyn och har börjat tävla igen eller ja jag börjad förra säsongen efter som jojje övertalade mig att åka en vattenfallcup som ja egentlien inte hade tänkt åka. och till min stor förvåning hände ja me dom andra å drog till med en nittondeplats av 80?st. jag började träna mer å drog till me riktigt bra resultat faktiskt, 10a å 9a på JSM å 5a i Orsa på vattenfallcup om ja får skryta lite. nu har ännu en säsong börjat å den har börjat skapligt. 12 i skeå 19 i östersund. en vanlig dag i Älvsbyn. vaknar tränar (om man är hurtig,vilket ja inte är) har skola, sen obligatorisk träning (3dar i veckan) intervaller(tränar ju inte bara 3 dagar i veckan de kan ja ju lova). sen efter de käkar man ser tv/sover/dator i stort sett. visst låter de tråkigt? de är de inte! för att man gör så mycke annat också spelar innebandy, ser film, bakar ;) åsså massa annat kanske inte allti lagliga grejer. + att de är ju kul att träffa skidåkarna så man ha nå å prata om. visst de kan bli lite långtradigt ibland men då far man hem å tar de lugnt sen är du uppvilad till ännu en vecka i byn.

brukar inte skriva eller berätta så mycket om mitt liv eftersom ingen frågar eller bryr sig. jag har varit den "blyga" som sitter tyst längst bak i klassrummet å är osynlig å de är ja gärna fortsätta vara :) å här i byn fantiserar jag att nästan ingen vet vem ja är för att jag tränar går på mina lektioner går upp till folkan å gör de ja ska göra no more no less. men här i byn vet alla allt å alla vet vem alla är. alla snackar skit om alla vars du är vänder huvet men de blir väl så i en så här liten by? tror till å me folk vet vem ja är utan att ja vet de.

 juste fan jag har ju inte presenterat mig:

* Fredrik Erixon 18 år
* bor i byn måttsund utanför lule (madde hatar måttsund)
* åker skidor är en oslipad diamant enligt många vetare ;)
* är slö lever på talangen(dock insett att ja måste börja träna)
* kass i skolan bra på allt annat

så nu vet de som ni behöver veta om mig. kanske tråkig läsning men nu vet ni vem Grabben är iaf om ni har undrat.
nu tycker jag att ja har skrivit långt, dock inte om allt men ja fick skriva om vad ja ville så då blev de va de blev ;) å ja ska slänga upp en låt också men säg inge till Madde.
Golvad

Alohooo! (tänkte skriva aloha men det är ju som lite små wannabe) Jag kan meddela er alla om att jag faktist lever fortfarande! 

Påtryckningar om mitt sega bloggande skär i mina öron just nu så jag tänkte göra en come back här denna kväll. Veckan har varit seg, iaf skolveckan med nationella osv.

I helgen har jag varit en riktig byggare hemma och haft näsan fullproppad med sågspån och damm. Vi byter nämligen golv hemma. Men ärligt talat är vi bäst eftersom vi har hunnit klart vardags rummet och nästan hallen med! Bara att tapetsera där kvar sen. Martin Timell - släng dig i väggen och med farmor och farfar här hemma är livet skönt dessutom. Jag har världens bästa farföräldrar iaf! Vilka favvisar de är :D

Nu ska jag slockna i sängen, bygga är jobbigtis! HEJSIS ALLES!!!

PS: Juste, imorgon kommer kanske en överraskning på bloggen. Vi får se, vi får se..... kan bara säga att det börjar på G! DS....

Kom hem snuttis!

Vilken dag det har varit men ändå inte. På kemin flippade det verkligen ur för mig och Carro. Vad var det som var så kul egentligen? Haha, jag har ingen aning men vi skrattade så vi grät. Det värsta är att jag har haft så sjukt sjukt sjukt ont i magen idag. Speciellt på kemin, fy sjutton säger jag bara...och när man inte kan slluta skratta då är det illa. En andra sak är att hahahaha, jag och Carro ska bege oss på planeringsmöte som representanter för våran klass. Intressant? Nja. Skönt att slippa göra någonting annat liknande under våran gymnasietid sen? JA! Man får inte vara dum inte, nej nej. Men, men det kan ju bli big framgång liksom. Det vet vi inte ännu.

Jag börjar dessutom bli lite smått stressad och nervös för det här med att tävla Loki, ja det är ju några månader kvar men ändå! Måste börja rida lektion och det fortast möjligt känns det som. Förresten har jag inte fått mindre än 26 svar på en sida där jag startade en tråd i ett forum med en enda fråga. Och det är ju inte illa! Goda människor finns, rekommenderar starkt den sidan. Eller ja bara om man håller på med hästar alltsåhttp://www.bukefalos.com/

Jag har iaf varit lite effektiv idag och lyckades få en klipptid nästa måndag! Jippie! Det behövs verkligen!!

Åh juste, mammis ska börja köpa sallad åt mig att äta i stallet på torsdagarna så jag inte behöver vänta på bussen en timme efter skolan! Älsklings Mamma!! Då hinner jag rida innan det blir mörkt också kanske. Toppen

Nae, nu ska jag fortsätta kolla på The Hills! ♥ Att jag tycker det är så bra alltså och läsa Blondinbellas blogg ska jag nog göra också...kan det inte vara helg snart?  Adios! Eh, CIAO!


 
 

BRAGD!

Åååååååh, älskade lilla häst!!!! Han var så finfinfinfinfin idag! Red ut med Sofia och solen sken och det var en sån underbar vinterdag bara. Jag och Loki fokuserade på traven och galoppen massa övningar. Han var så fin, och han släppte så bra i både traven och galoppen och det var riktgit ok med takten och så. Ni förstår förmodligen inte men det var bara en ren lyckokänsla att äntligen efter allt vi kämpar kunna få ett litet smakprov på förbättring! Och han var så glad och pigg och tyckte det var kul, och det är viktigt för mig. Att han också tycker det är kul att göra rätt.

Jag brukar aldrig ha nyårslöften men för att kunna få någon struktur på allt sätter jag nu upp några mål för året (för mig och Loki):

  • Ta tag i allt det här med kurser och lektioner, nu ska vi verkligen ta hjälp av någon
  • Tävla någon liten skittävling bara för att ha kul
  • Åka och rida med Grabbis mammis
  •  Köpa nya tyglar
  • Raka Loki
  • Ha underbart roligt och bara trivas med varandra

Tack för sötbilden förresten "snuttis" . Den var väldigt finis


LOKI

Första skoldagen efter lovet avklarad! Men den ska vi inte prata så mycket mer om än att jag fick MVG på jonjakten och det var riktigt kul att träffa brudarna igen!! Minst sagt, haha, Jag kan bara fråga mig som så många gånger förr vad jag skulle ha tagit mig till utan er?! Ni fattar att ni är guld va? ♥

På kemin med Bosse bildoktorn tittade jag och Carro ut genom fönstret och vilken överraskning man fick.
-Det är som lejonkungen utanför fönstret!! Och det var det verkligen. För er som inte känner till vår primitiva tänkarbana så är det med andra ord att det var rosa himmel och soluppgång. Fräckt!

En snabbrapport säger att Larsälvs Q(k?) fortfarande hänger löst efter jullovet. Iväg till rekordråttan nu med dig! Inga men, punkt! Fast det är ganska spännande att få följa uppdateringen av det. Säkra källor säger att hon faktist har använt denna Q(k?)knapp på lovet en gång...vad hon nu skulle skriva vet jag inte än. Osis liksom.

Efter skolan for jag direktis till stallet. Väl där trodde jag att jag hade tappat min korthållare med alla bakkort osv i. Så jag fick litte panik och hjärtat drog iväg i en galopp, utan stopp (jo med stopp, vänta, jag ville bara fixa ett lätt rim där) men då låg det i fickan iaf. Ha, jag är inte så klantig som jag tror, det tänkte jag lite smånervöst sådär. Jag och Loki gav oss på ett dressyrpass nu när underlaget var bra. Trav, trav, samling och tölt på slutet. Tog ett bra tag innan han började fundera på att släppa nått och han kändes inte helt 100% loss när vi slutade heller. Men nog mycket för att vara nöjd för idag iaf. Vi ska jobba vidare och kuta bort magen helst! Bara vädret håller i sig och underlaget med. Var snöfall förresten men det gick ändå! 2 svettiga snögubbar(Loki snarare dyngsur) kom tillbaka till stallet. Han bör rakas nu, och det är nu

Loki von Uhlenhof
-
där allt mellan himmel och jord fladdrar mellan öronen. Bland det bästa och käraste som finns. Vi har kul, även om vi har väldigt olika åsikter på väldigt mycket. Där varje dag är ett äventyrMycket bilder bara för att vi är så bäst!
Allt för idag, adios, eh, CIAO!

Smärta och mycket hjärta

Hejsis allihopis!

Vet ni vad jag har börjat roa mig med då och då? → http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.794295
Ni får säga vad ni vill, men jag tycker hon är rolig! Haha, fast ibland undrar man ju vad sjutton hon surrar om?
Ett riktigt original så att säga!

Annars då? Jo, tack bra tror jag. Har varit och åkt i backen med en del av familjen. Tråkigt att man började frysa däremot...men det gick över tack vare lite daimchoklad av pappis! Mmm-mm-mmmm.... också ska jag göra lite matte hade jag tänkt mig snart.

Förresten så igår, det här med sprutan... Hon var den bästa hittills som har stuckit mig. "jag får göra som med 5-åringarna och prata hela tiden" berättade hon för oss. Och det gjorde så ont!!!!!!!!!!!!! :'( jag menar det på riktigt!!! Om jag petar lite på det så gör det fortfarande jätte ont.
Men hon sa att jag var jätteduktig faktist! Bra va? Mamma tyckte det med, för sköterskan behövde inte jaga mig och jag svimmade inte helt. Det enda var väl att jag grät, och att allt blev suddigt där på slutet, men hon sa att det inte gjorde nått. Tur att det är henne jag ska ta alla 3 till sprutor hos i år förmodligen! Usch...i mars nästa. Blä.

Annars så tyckte pappa att jag är ett småbarn som inte klarar av sprutor och den där grabben slog mig på spruthålet :'( ve och fasa!! riktig osis hade jag, alltså.

Åh, det är forrest gump på tv :D

HEJ DÅ ALLA KLUTTAR!! Vad göööööörru????

 
Jag är cool, minst lika cool. Bara inte lika lättklädd. Skyl dig pojke (obs, ej man)

Spruta :'(

Jag vill inte jag vill inte jag vill inte jag vill inte......fast jag vill ju inte ha cancer heller så. Men ändå, sprutor är bland det värsta som finns. Också missar jag träningen, typiskt. Hoppas jag inte svimmar, det är så obehagligt. Eller att hon jagar mig med sprutan. Men inget av det borde väl kunna hända igen? Eller....? HJÄLPPPPPPPPPPPPPPP!!!!!!! Förtvivlat och hjälplöst litet barn = jag. Tur att mamma följer med, annars hade jag gråtit redan nu.
 
 
Jo jag känner igen mig lilla barn, sprutor är en panikartad känsla

2009!!!!!

GOTT NYTT ÅR!!! Personligen hoppas jag på ett riktigt bra år.

Efter en underbar julafton med världens bästa släkt är jag tillbaka på banan, typ. Har varit hemma några dagar nu men äh, så noga äre väl ändå inte? Jag fick världens bästa julklappar dessutom! Verkligen lyllo mig. Jag måste ha varit väldigt snäll i år med andra ord. Åter igen, lyllo mig

Nyårsafton var bara massa mys med singstar och lite gäster och så hemma. Spelade singstar tills David blev arg på mig för att han tyckte att jag "slickade på hans mikrofoner". Som tur var hann vi bli sams innan 12-slaget och våran raketavfyrning ute på gården. Vi hade köpt nån värsting dunk som skulle skjuta så in i bängen men den avgav bara 2 skott.. Tur att vi hade en miljon miljard andra raketer då! Här lämnas inget åt slumpen.

Apropå den här stormen som var, så blåste takplåtar av från stallet så pållarna sprängde staketet och flydde i panik. Dock ordnad panik med Loki först och den andra efter på ett spikrakt led - gående på kanten på höger sida om vägen. En mycket uppfostrad rymning alltså!

Ikvällis ska jag nog på bio med mamma pappa David och playboyen med nya skor och glittermoppemusche. Ha ha ha, det är roligt nästan jämt!