Familjen krakel på semester

Opsis det var ett tag sen. Men hallå jag har haft det bara bra faktist än så länge på sommarlovet!

Jag har:
Jobbat 3 veckor på Stall balans. Ja det var kul mestadels, vi red ut med ungarna, solade och okej arbetade lite tungt med. Och sjöng Is it true så det skar sig. Sen fortsatte jag ju efter jag hade slutat för Fredrik. Men han uppskattade inte det så mycket tror jag.. Speciellt inte AaaaAAAAAAAAaaAAAAAAAAAA!!!! Det är väl mest det jag har gjort, jobbat och varit med min snuttis.
 
Så länge det gick tills jag åkte till Stockholm förra torsdagen. Jag lovar jag grinade innan han for hem sista kvällen, jag och hej då det går inte helt enkelt. Och jag saknar honom så! I eftermiddags kom vi till Göteborg och bor några hundra meter från Liseberg så det blir det imorgon och shoppa någon dag innan övriga familjen lämpar av mig på Tofta hos Maria på lördag. Så blir jag där i två veckor ungefär. Åter i augusti så att säga.

Till sist, jag är töntig. Jag har med mig en nalle från Fredrik som jag vårdar lite ömt. Det måste ju vara ett allvarligt fel att göra sånt när man är 17? Kan jag reklamera mig själv? Garantin har nog gått ut tyvärr. Jag är som en sån elektrisk jultomte i köpcentrerna på julen. En sån som har fått elfel och tappat ena ögat så det med liknar en pirat. Herregud jag är en pirat! Kanske lisebergskaninen tror vi har något gemensamt imorgon? Maria får skydda mig.

Nej här blir inga barn gjorda! (och tur är väl det) Ha det så bra alla! (det var jätte bra väder idag, gothia cup är 5 meter bort. Vi bor vid en fotbollsplan med. Jag har nog aldrig gillat fotboll riktigt) Men trevligt med allt folk. Typelityp! CIAO och PUSS! :D