Alice brallis, det heter inte mucken


I fredags stillade jag mitt köpbegär lite och köpte en klocka, ett par skor och en blus/skjorta. Kändes bra det.
Alice var här från fredag till lördag, tycker hon borde ha stannat längre! Fick presenter av henne sötisen, hihi. Tack! Vi hade jätte kul som vanligt. Dock lite osäker på om jag vågar gå på stan med henne igen, eller? Nja, det får vara en av våra många hemligheter..vi bakade en super god kaka, och spelade spel under earth hour. Det roligaste var nog ändå när grabbis fick frågan "vad skulle du göra om killen du gillar kom när du hade pyjamas på dig?". Haha, men spelet heter ju tjejsnack så. Gud vad jag, Alice och Sofia har spelat det där spelet alltså! Syntes på häftena för de var lite massakerade.  
 
Alice du är den bästa kompisen man kan ha, jag uppskattar så otroligt mycket att jag kan prata med dig om verkligen allt. Så ett stort tack för att du alltid finns där och hjälper mig vad det än rör. Jag hoppas du har lite nytta av mig med! Du är den som får mig att verkligen ta tag i viktiga saker, och den som alltid bryr sig. Så tack, du betyder verkligen mycket för mig! ♥

Försök att inte vara så orolig, även om jag är det. Jag ska ordna det där. Jag älskar dig.


1992-03-24, M.S.N

En bra födelsedag! För första gången i mitt liv så sov jag innan familjen kom in i mitt rum sjungandes och med presenter. Ganska fräckt det att vakna till sång i trappan och pappas traditionella videofilmande. Fick mina efterlängtade ridbrallor äntligen! Pengar och annat grejs med.

David hade köpt en Lulehockey halsduk, han räknade nog ut att det blir han som får nöta på den för inte blir det jag... Farmor och farfar kom också på förmiddagen, passande att man hade sovmorgon till 12.40. Fick nå pengar och cremer av dem. Sen ska jag bara säga att jag fick världens finaste tavla med foto i. En nice födelsedag, men inte vet jag om jag känner nått speciellt av att fylla 17. Är ju lika liten än!

Ett speciellt namn: Dáð = Dåd. Lägg det namnet på minnet! Kommer ni kanske få höra mer av fram över om allt går som det ska...Och dåd, det är hon!

Vaniljsås

Nummer ett, jag höll på att spy av Larsälvs berättelse om hennes körmedlem. Och nej Carro, det blev inte bättre av skämtet om hårnålen på det! Helt obeskrivligt.

Sen var vi kreativa på franskan :efter att korna hade börjat leva om så rymde de till Mc Donken och åt upp all lök, och sen dess är allt kött från korna i hela världen lökmarinerat. Jag blir tårögd av denna vackra berättelse vi lyckades ådstakomma. Obeskrivligt det med.

Jag har fått tröga tangenter tror jag! Jag får slå på dem som fan i satan, annars så blir detyp åhär. Bingo, mina stackars fingrar :(

Jag börjar bli lite nervis på Loki i transporten på lördag. Men provlastade idag, tror att det går bättre när jag är själv med honom så han inte blir så stressad. Gick ganska bra idag faktist. Han är så söt, obeskrivligt..min älskling.

Jag har utslag på magen. Det kliar som sjutton så jag är nått skabbliknande just nu. Och jag vet varför dessutom, jag åt en nöt igår. JAAAJAAAAA jag vet att jag inte tål men jag var ju sugen på nått och orkade inte gå enda till skafferiet. What ever, jag lever ju. Mamma var dock inte så glad på mig (opsis!)






















Jag kan faktist vara vanlijsås om jag vill.
Under här skulle det ha varit text. Om jag ska vara ärlig så skrev jag massor,  jag tog bort det. Det blev bara inte publicerat. Alls.


Helgen

Jag har blivit effektiv på helgerna! Till och med min käre fader påpekade detta för några dagar sen. Då blev jag ändå lite stolt, jag menar det är inte alla som går upp på mornarna trots att de har varit borta på kvällen dagen innan. Hör här till exempel.

I fredags for jag direkt från skolan till sundis där vi hade nån invignings uppvisning på SKF-trofén. Direkt därifrån for jag till golfgarden med Fredrik. Så typiskt att jag inte lyckades vinna över honom i mångkampen..men om jag ska vara ärlig var det kanske grenar som var till hans fördel den här gången? Det står nu 1-1 kan jag ju påminna dig om! Sen följde jag med hem och såg let's dance. Efter det var jag näst intill sömngångare så jag träffade sängen på direkten när jag kom hem.

På lördagen gick jag upp och pluggade matte på morgonen och sen bar det iväg till Boden för att kolla JSM i skidor. Fick träffa Alice också :D var himla kul, länge sen vi sågs. Och springa upp för den där backen, haha. Saknar dig så mycket ska du veta! Hoppas vi ses snart igen. När alla tjatade att man skulle ha så mycket kläder på sig så tog jag ju det antagligen. Men ja, det var varmt ärligt talat. Och killarna åkte fort som sjutton ju. Han är ju duktig egentligen min lilla snuttis. Ja, det han åkte alltså var han bra. Eller vad vet jag om skidor? Men han är iaf bäst från mig sett. Sen for vi och åt och kollade melodifestivalen och sen var den dagen slut den med.

Söndag=Loki. Jag red och pluggade matte till provet. Det var väl typ allt. Lastningsträning med Loki. Satt och häckade i transporten länge, länge. Hann tänka över livet ett par gånger innan han tog ett steg in. Det fick räcka. Hade jag suttit längre hade jag storknat. Men han är så söt fast han är lite dum ibland den hästen.

Juste, idag började jag 12.40 och hade en lektion. Vad säger ni om det va?! HEJSIS PÅ ETT TAG! ♥



 

 


Helt slut

HeEEEJ! Igår var vi och grattade Carro. Självklart visade jag henne mina skills i tårtbakning innan alla andra kom. Okej, kanske tur att jag hade Agnes som hjälpte till om jag ska vara ärlig. Var kul i alla fall, förutom att sjukdom härjar i vårat läger just nu. När man just har lyckats bli frisk så har jag no planer på att bli sjuk igen nej.

Däremot är jag väldigt stolt att jag gick hem rätt tidigt igår! Tog ansvar för mitt och Lokis åkande som vi har varit med om idag. Kom till stallet innan 9 och plockade ihop allt och sen var det bara att packa in honom i transporten. Eller bara och bara det var förbanne mig jobbigt och svettigt som satan. Både jag och Loki var genom svettiga när vi hade fått in honom i transporten! Tog minst en halvtimme iaf som jag mamma och Gunnel höll på att krångla med honom där. Suck, pisshäst... men vi kom i tid iaf och det gick rätt hyfsat för oss idag ändå. Höll på att somna på vägen hem för jag var så slut av allt hans lastningskrångel. Ska boka pappa om nån helg till att köra oss till Sylvia igen. Dumma häst bara till att vara så tjurig!!!! Gissa vem som ska träna att gå in i transporten hemma?!

Nej nu ska jag vara duktig och göra lite matte innan melodifestivalen. Har varit lite dåligt med sånt där på sista tiden...heh.

Jao, tjao på mig och Loki!

←tjurig häst


GRATTIS CARRO!




Idag fyller våran Carro 17 år och därför hoppas jag hon har haft en trevlig dag! Grattis! :D





SPORTLOV! :D

Håhåjaja! Det blev lite öken här ett tag. Helgen när släkten var här var iaf kul värre! Mamma fick hundra blommor till och allt var bara kul. Enda till söndagen då alla åkte hem. Blä.. Jag hatar sånt där, när folk ska fara hem! Var i alla fall kul att träffa hela släkten igen, för sällan känns det som. Att Maria kunde komma var riktigt trevligt det med :)

Dessutom tvingade hon mig att skaffa facebook, så ja. Nu har jag tydligen en. Inte för att jag vet vad jag ska ha den till men kan väl vara bra ändå. Se lite kort sådär ni vet!

Nu är det ju äntligen äntligen ÄNTLIGEN sportlov! Och det började jag i lördags med att åka till Kåbban och åka lite slalom med familjen och en annan familj då. Synd bara att jag var helt död av förkylningen och fick feber på kvällen men annars så, solen sken och det var fina backar och kul ändå. På lördag ska jag rida lektion för Sylvia på Loki. Hur vi ska kunna packa in den jäveln i transporten är ju en fråga. Han är så jobbig ibland! Äh det får lösa sig ska ni se. Okej, jag blir lite nervös på honom så det måste lösa sig!

Snart ska jag nog och försöka hitta nån bra och helst billig höstjacka att ha i stallet. Softshell, kom till mig. Ska se nu om jag kan släpa med mig Fredrik så får han kanske vara nått sorts smakråd (som att jag skulle lyssna på nån annan, lär ju inte hända)

Kommer nå bilder sen från mammas middag kanske ;) Tur att farfar inte gick till folkhögskolan och hängde upp nått. Då hade jag seriöst inte kunnat komma till Älvsbyn igen. Om jag säger så här: vi ser inte riktigt kloka ut!

Jaja, adios
eh CIAO! :D