The hills

Vi har bakat bullar hemma. Rekordmånga. Nu har jag ont i magen för att jag och Sofia åt deg..

Sofia har också fått nån deg som står i en bunke på köksbänken och ser allmänt äcklig ut. För er som undrar heter den Herman och ska matas med bestämda mellanrum samt bakas till en kaka tillslut. Innan det ska den delas i fyra delar och ges bort. Nu hotar hon med att ge mig en del, jag tänker vägra. Har inte direkt lust att ta hand om en dryg jäkla deg. Usch.

Idag har jag suttit på Loki för första gången på ett halvår. Veterinären tycker att vi ska börja promenera 10 minuter, rida 10 minuter osv. Tårarna bara rann när jag satt och åkte på honom första gången. Han är ju som lite kul, först kommer han struttande i hagen och ställer sig och gnuggar överläppen mot min näsa och tar en slick i ansiktet på mig helt plötsligt utan förvarning. Knäppis.  

Har även ringt och pratat med farmor och farfar, vilket ju iofs inte är så ovanligt men ändå. Skulle höra med farfar vad en borgenär är, vilket även farmor tyckte han skulle veta då han faktiskt "har varit nämndeman i 25 år". Dock så var han ute som vanligt och grejade så han skulle ringa upp senare.

The hills maraton igår! Jag och Sofia trodde vi skulle avlida av spänning. Frågan är bara vad the Hills blir utan Lauren? Vad man kan konstatera är att nästa säsong såg ut att betyda mycket trubbel. 

Snart börjar det närma sig december! Första advent nästa helg om någon har missat det. Funderar på att ta mig ut på skyltsöndag om jag har tid med det. Börjar även fundera på mina julklappsinköp, har lite problem att komma på nått just nu men det lär väl lösa sig. Först och främst väntar ju en miljon prov och läxor innan jullovet. Ska bli så skönt när man har hackat sig igenom det problemet.

Vaniljyoggis+Blåbärssoppa=sant
Loki

Tre ord. -L å t  m i g  v a r a!


50/50. Ingen vet, ingen vet någonjävlating. Varje dag en oändlig väntan som aldrig tar slut. Han måste bli bra, jag vill inte förlora, inte nu. Stanna med mig!

Scared of lonely

Oj det blev ett litet uppehåll här som ni kanske har märkt. Connection lost så att säga.

Vet ni vad jag vill?

 • Att det ska vara snö
 • Att inte behöva en miljon saker att plugga på hela tiden
 • Att inte behöva vara så stressad
 • Rida häst
 • Vara med Alice
 • Att Loki ska bli bra
 • Äta glass

Vet ni vad jag är tacksam för?

 • Att jag har världens bästa familj (även om man tycker att det kan diskuteras ibland..)
 • Att jag har världens bästa Fredrik
 • Att jag har bäst kompisar
 • Att jag får rida
 • Sist men inte minst;tack gode gud för mina MVG på MKU-rapporten och Fysiken!

Förra helgen var det tacos hemma hos ett väldigt stökigt familjen Erixon. Jag ska tydligen få ett rum till. Bäst att åka och kika på det fortast möjligt då? Snart ska jag dock se bonde söker fru, enda tv-programet jag lyckats följa hittills! Grattis till mig.

Jag har även köat för sprutan i fredags, gick riktigt fort att få den. I alla fall eftersom jag har förberett mig på att få stå i en evighet. Mamma följde mig och ja, det var väl precis som vanligt. Jag grinade så hela kyrkanshus skakade. Och sen när jag satt där ute och hade tagit den (jag hade ju svimmat annars) så har sköterskan, mammas kompis förövrigt, missat spruthålet med två centimeter. Köpa julkalender, pizza och glass var var vi gjorde hemma den kvällen. Otroligt skönt att ha gjort bort det där nu hur som helst! Dagen efter byggde jag förråd med pappa och var med Freddan. Dock med feber och smärta i armen som gjorde att jag började grina för att jag inte fick borsta håret på toaletten när det var upptaget. Det är inte lätt att heta pappa Magnus eller pojkvän en sån dag...

Måste också hämta te hos Julia som jag har beställt! Fick brev från Alice idag också, alltid lika kul, en tradition som inte ska bort någonsin förhoppningsvis. ♥


 

Tur att ni finns

Imorgon är jag ledig! Dock så kommer väl dagen ägnas åt den här förbannade jävla fysiken som jag inte kommer överens med alls. Jag bröt just ihop tack vare ett tal som tagit typ hela dagen, så klarar pappa det med en jäkla skitlösning. Suck... jag har inte ägnat exakt hela helgen åt fysikplugget iaf. Förutom träning på lördagen var det öppethus också. Vi slutade ganska så mycket tidigare än det var tänkt, tack Krister! Köpte en mössa (mamma och pappa var chockade över att jag ska ha någonting på huvudet).

Hela veckan har jag drömt mardrömmar och inte kunnat sova för att min klass har pratat om skräckfilmer. Jag är helt seriös faktiskt. I fredags sov Fredrik hos oss på grund av hans sjukdomshärjade hem, trots att det var trångt och jävligt var det den natten jag har sovit bäst på hela veckan. Snälla tomten utöka mitt rum och min säng nån decimeter tack. Fyra dagar i rad har jag haft turen att träffa den pojken nu. Alltid lika mysigt. Tur att man har nån att grina och snora på när stressen sköljer över en också.

Har någon missat att snön har kommit? Var ute och gick med Loki idag på förmiddagen och han var så glad! Tog en långprommis och han var så springig och pep och nosade i snön. Det var svårt att få stopp. Tror det var han som var ute och sprang med mig och inte tvärt om..svettiga var vi då båda två när vi kom tillbaka. Sötis Loki. Han ser ut som en björn igen nu när vinterpälsen är på. Han har faktiskt blivit liiite smalare också! Han haltar inte alls nämnvärt nu heller, hoppas han blir bra snart så vi kan ha våra rejs igen. Min älskade envisa mysiga knäppa hästkompis♥