Yeah darling you know

Trevlig dag med Julia igår. Hör och häpna, vi var på lördagsrock i Kulturens hus! Var någon från Julias klass som skulle spela. Sen var vi hemma hos Julia och bara tjattrade på om det ena och det andra, och åt bullar. Dock så hittade hon inte sin telista (Julia leta!!!!!) Hur som helst mysigt att träffa Julia som vanligt.

Pizza @ home sen. Mammis hade kommit sig för att köpa en rund matta till vårat runda vardagsrumsbord. Tumme upp. När något planeras hemma hos oss går det inte fort att verkställa särskilt ofta..

Är ridsugen. Imorgon ska jag göra det som tur är, årets abstinens. En psykolog i mammas läkar(arbets)team hade varit på en föreläsning som konstaterade den stora nyheten: Tjejer som håller på med hästar vill ha makt. Vad ska man säga om det? Det går i alla fall inte att ifrågasätta sitt eget ledarskap för då har hästen tagit över innan du hunnit blinka. Det kan väl vara någonting som hade med det att göra väl? Nä nu ska jag sluta babbla om massa grejs och göra...något vettigare! CIAO!

 I have lost my illusions
I have drowned in your words
I have left my confusion to a cynical world
I am throwing myself at things I don't understand
Discover enlightenment holding your hand

You make me feel so beautiful
Nowhere else in the world I wanna be
You make me feel so beautiful

Kommentarer
Postat av: julia

Jag har hittat telistan nu,(har faktiskt städat idag (a)) så nu är det bara att välja och vraka;) eller om du inte kan bestämma dig ta en av varje ;)

2009-10-25 @ 18:07:20
URL: http://juliadeb.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback