Change

Nu ska jag berätta en hemsk sak. Igår började ju då ridlektionerna hos Sylvia och det var perfekt för alla var sjuka/borta utom jag och en annan i min grupp. Så med andra ord var det en välbehövlig privatis både för Daddan och mig. Men det var inte det som var hemskt för det var ju helt perfekt. Det hemska är att det är sista terminen på ridskolan hos Sylvia. Jag trodde jag skulle börja gråta och jag hann faktiskt tänka på en sekund att vad fan ska jag göra nu? Meeen, säg det dåliga som inte bringar någon sorts solstrimma i mitt ansikte i alla fall. Efter denna termin blir det privatlektioner endast tydligen. Men på vilken häst är frågan när alla är till salu.


Hoppas ingen köper Daddan..
ingen ingen ingen om det inte är vi. Vi får se helt enkelt. Just nu känns det både spännande och sorgligt. Spännande för att jag kommer förmodligen utvecklas hej dundrande och sorgligt för att de flesta ska säljas. Dessutom inga fler turer att leda sen. Hur som helst får vi ta itu med de funderingarna efter sommaren. Det känns svårt.

Kallt var det på friluftsdagen idag med. Jag och Agnes raceråkte på isen och var hemma redan innan 11. Vi började ju åka någongång efter 9 och var klar i hälsans redan 9.45 ungefär. På vår vandring genom stan stannade vi och åkte på isfågeln i stadsparken. Det var lika kul som när man var mindre kan jag tala om! Agnes svishade ner för isbanan värre är bobåkarna på OS! Efter det for jag hem och fikade kakor och varm choklad med Sofia som var hemma sjuk.

Nu ska jag se halv åtta hos mig eller vänta till bygglov börjar. Visst är det idag? Hej då! //Madde (öh ja det var ju dumt skrivet eftersom det är min blogg)


MMMMmmmmm!

Idag har jag:

*Slutat tidigare i skolan

*Tränat

*Nyst och snorat 1000 gånger (minst)

*Inom närmaste timmarna, snart ätit en semla

Jag är så nysig nu. Det var lite tungt att springa med min rosselhals men allt annat gick bra. Fast om jag ska vara ärlig känner jag mig jätte trött nu.. men jag ska inte säga nå till mamma för då kanske jag måste mäta med termometer och jag vill inte veta om jag har feber. Jag har inte tid att vara sjuk! Det var som farmor sa idag när jag ringde till henne att det bara är pensionärer som har tid att vara det.

Visst är facebook lite samvetskvävande ibland? Ni vet när man nästan varje gång loggar in så är det nån ny vänförfrågan från någon man inte vet om man verkligen vill vara vän med. Sen tänker man att man ska fundera och låter det vara och sen. Sen växer den där högen :( och man vet inte vad man ska göra för man vill ju inte vara dum men om man ändå aldrig pratar med personen i fråga är det väl ändå strunt samma? Jag blir så nervös av sånt här!

Nu ska jag ta och äta en semla med mammis. Hej då allihopa!


Måste

Nu känner jag ändå att jag ska ådstakomma någonting här. Börjat på teorilektionerna och bokat in massa körlektioner. Jo nu måste jag göra det här verkligen.

Jo jag måste! Om det inte blir nu så kommer jag bara dra på det. Nu nu nu.

Idag hade vi förresten HLR på idrotten, jag räddade Agnes från att svälja sin tunga och lade henne i sidoläge, ringde med papperstelefonen och allt. Tur att jag kunde se hur man gjorde på instruktionsvideon då så hon klarade sig! 

Imorgon är det fredag. En otroligt seg skoldag som avslutas med Ville vässlas lektion. Dessutom ska vi ha vikarien från helvetet på franskan som vanligt. Han tvingar oss att översätta en novell på franska om en tysk jäkla fågel. Jag vill inte! Fågeln lever iaf, tydligen visste de inte det förut(????) Ni hör ju att detta är totalt skevt.

Jag ska väl försöka få någon ordning på fågeln nu då om jag kan. Hej då!


:D

Kände att jag behövde en paus från allt MKU-pluggande. Suck vad omotiverande det provet känns just nu!

Solen har äntligen kommit fram igen och har strålat både idag och igår. Skulle rida Daddan igår men hon var inte snäll alls så vi fick inte fast henne i hagen.. hon har allvarliga problem den hästen. Dessutom tyckte hon det var jättekul att kuta omkring bara man tittade på henne. Ananas-mage har hon också fått. Tänkte rida Humor men vi fick inte fast honom heller så då blev det Joki. Kul att det finns någon häst som man kan få fast iaf. Man blir så lycklig av solen och av att rida dessutom. Helt perfekt. 

Loki var jättefin i tölten idag (de sträckorna man kan tölta utan att överbelasta) hoppas han inte blir sämre nu igen efter det här.. Svetten rann längs öronen fast han bara hade sprungit en bit ju. Okej det var nog jobbigt att använda bakkärran för honom men ändå. OCh han Daddan ananas-mage har Loki melon mage. Jäkla hästar till att bygga fruktmagar :( Stod och solade mig en stund i hagen, märks att solen ger vitaminer så man blir lycklig!

Alice var här fredag-lördag. En himla god fruktsallad gjorde vi! Man har alltid kul med Alice så är det bara. Hämtade hennes balklänning och den var så fin! Längtar tills nästa år så jag får gå med.

Jaja nu måste jag återgå till pluggis. Vi ska äta varmkorv och bröd till middag :D Mee lajkiFiskland

Nu sitter jag på msn och läser miljökunskap samtidigt vilket inte är någon bra kombo. Räknade ni ut att Miljökunskapen blir lidande av detta hemska val gissade ni alldeles rätt. Svarar på Carros frågor om samhällsen som jag faktiskt har lyckats skriva klart nu. Eller jag anser mig klar i alla fall!

Samtidigt som jag disskuterar dagens citat av vår lärare Britt-Marie "Skulle ni bli glada om jag dog?" med Linnea. Vad svarar man på en sån fråga? Jag menar visst, fysik är ju inte världens trevligaste ämne nu då men... lite kocko att ens ställa en sådan fråga liksom. Ännu roligare blir det när man får höra när vi gör experiment hennes förklaringar till dataprogrammet. "så trycker vi OK - OKEJ" samt att alla ord ska bokstaveras, vi går ändå i 2an på natur, tror hon inte vi kan stava lägesenergi utan hjälp eller? HUR DUM TROR HON VI ÄR?!

Annars har det varit en ytterst normal dag om vi inte räknar med att vi fick sluta tidigare vilket var väldigt bra. Lite hängig på att det är så långt till sommaren dock fortfarande. Nej nu kom jag att tänka på miljökunskapen, ADIOS!!

I am

Hej yoo.

1. Jag är less på att det är kallt och snöigt
2. Jag saknar Alice mest
3. Maria jag vill hälsa på!
4. Jag längtar tills vi ska till Nice
5. Varför känns nästan allt så tråkigt just nu?

Till helgen rycker jag upp mig. Ridning hos Sylvia, det positiva denna vecka. Liksom de flesta andra veckor.