SYNT

Det snöade igår!!! Fattar ni?! Jag tittade ut och plötsligt snöade det vita flingor! Väderguden hade fel, synd för den liksom. En till som drog en luring på er i förra inlägget var jag, uppesittarkvällen är den 23/12 (jag är lite förvirrad, synt)

Annars hade jag en väldigt trevlig gårdag måste jag säga. Pappa hade ju hjärnan med sig när han en kvart innan han skulle fara till stan med Sofia kom på att han ville ha med mig också. Så han väckte mig med de vänliga orden vakna du har en kvart på dig! Danke pappa, fixar jag det. När vi kom till stan klockan 10 typ fanns det inte många kluttar vakna. Var skönt att bara kunna gå utan att det var tjock tjockt av julklappsjägare.
De slog till när vi var klara nämligen. var det tjockt. Men jag var glad att jag följde för jag träffade Alice på Stadium! Åh vad jag saknar henne, tur att det är jul snart så vi ses och kan prata om allt möjligt, sånt där personligt hemligt ni vet? Haha. Sant ju.

Hemma slog vi in alla julklappar och jag och Sofia åt risgrynsgröt och hade det kul när alla andra var och kollade på Davids hockey. Dessutom kom ju grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrabben förbi. Jo det var kuligt, dock så utnyttjas han hårt hemma hos oss :

  • Bära soffa uppför trapporna
  • Pynta julgran
  • Spela games med Sofia och David

Kul va?
Gissa vem som ska göra soldusch?! Jo jag :D Bara för att jag fick det i julklapp av den pojken, tack så mycket! Känns rätt tufft. Tror det blir som köpes, eller vad säger du? haha. En sak är då säkert, hans tröja passade och den satt - som han sa själv, som köpes (jag gråter snart av skratt, bäst jag avslutar detta inlägget nu)

Ska och träna snart så, Adios, eh CIAO... PS: Loki var jätte jätte jätte jätte fin idag! DS...♥

:)

icket våran granKommentarer
Postat av: gräbn

min gran? jo se på fan, den var fin:)

2008-12-21 @ 18:06:23
URL: http://erixonf.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback