Jobbigt

Ska inte blogg bli typ...ute snart? Börjar bli less! Kan det inte komma någonting annat som är kul ett tag? *Inte menat att hacka på dig bloggen men allvarligt, du börjar bli lite långdragen..!

Kallt som satan i stallet. Runt -20 och blåst. Hoppas det blir bättre till helgen så jag kan rida Daddan. Längtar tills imorgon för då är det fredag!! Och efter fredag kommer lördag som är helg. Bättre kan det inte bli knappt än att vara ledig!

Ska avsluta detta 100% meningslösa inlägget med att tala om att jag ska plugga in franskan i min tjocka skalle nu. Adios amigos!


Öh oh beh.

Så fillifjutter, nu sitter jag här och uppdaterar bloggis. Vad kan jag berätta då? Idag tog ett evigt gnatande på matte C slut, underbart! Slutprovet var ett av de svåraste i världshistorien, inga fler kommentarer.

Skåda t-shirten vi hittade när jag och Linnea var på stan i fredags! Jag hade nog köpt den om det inte var för att den hade sprängts om jag hade provat den. Helt enkelt minimal i storlek 164 till och med. Öh, ja den fanns bara i barnstorlekar. Fast jag kanske inte var värd den när me and my blog inte är så tighta just nu.. Kanske blir ändring på det om jag lyckas få tid till den någon vacker dag. Annars kommer det fortsätta som vanligt.

Undrar om det är Morden i Midsomer idag? Fast jag vet inte om jag klarar att se det utan F, det skulle nog kännas lite konstigt. Snart ska mamma få fortsätta förklara lite genetik för mig, det är ju som rena grekiskan. Tur att min moder är läkare och kan förklara allt om kromosomer och loci så man fattar!
 
Hälsningar Madde med 23 kromosompar♥


1-0

Alltså, allvarligt talat! INGEN är hemma!! Jag får paniiiik. Jag har inte ens ätit middag än. Alla är i Arcus hela dagen och kollar den där fotbollsturneringen Sofia och David är med i. Jag hatar hatar hatar att vara hemma själv såhär länge.

Och ljudet på tvn gnäller.. Freddis sa att jag skulle kolla skarten men jag kollade i alla ändar och det hjälpte inte. Och jag har pluggat fysik till och med helt länge! Jag har inge kul. Vgd.

Är det en bildörr jag hör?! Hoppas någon kom hem.. JAAAAAA!!! Nu behöver jag inte vara ensam nå mer.

På lovet här har jag varit och ridit bland annat. -23 grader men jag svettades dels för att pappa tvingade på mig massor av kläder och för att det var svettigt att rida både Daddan och Merja. Hela dagen lämpade han av mig där så det var en himla bra dag! På nyår hade vi besök av farmor och farfar några dagar. Så fruktansvärt skönt att bara vara hemma på nyår.

Igår spelade jag spel med mina vilda kusiner som kom på besök och sen såg jag och världens bästa F hockeyn och hade en myskväll bara. Ett sista farväl innan han drog iväg neråt landet för att hacka sig fram på skidor. Ja.. nu är det ju inte så fruktansvärt länge de är borta men ändå.

Nu ska jag omg gå ner och vara lycklig över att inte vara ensam hemma nå mer! Adios amigos