SOMMARLOV!

Igår var det grillning på storsand med klassen. Och framför allt, vi vann i kubb! Vi hade till och med lite tur med vädret så det var på det stora hela en riktigt trevlig dag. Efter det blev det myskväll med Fredrik och sen direkt hem och sova. Hur bra är inte Morden i Midsomer på en skala?

Idag var det nog jordens konstigaste skolavslutning för NV1D.
Datum: Idag
Plats: Kungsfågeln, sal 4621
Tid: 09.00-ca 09.45
Aktiviteter: Lösa två kluriga problem, få engelska betygen och äta lite godis. Samt säga hej då till alla.

Därför kör vi ikväll istället med lite grillning hos Larsälv med brudarna och jag ska en sväng till kyrkan och kolla på Davids skolavslutning. Och träffa farmor och farfar :D Jag har saknat dem! Iofs ses vi imorgon igen när jag ska till Älvsbyn och kolla lite student. Då träffar jag Alice också! Bara nu jag får åka med Carro, annars måste jag verkligen plantera om... Jaja, fatta att det är sommarlov nu! :D

Idag fyndade jag lite på MQ också, alltid trevligt! På fredag kommer skorna in till butiken! Jag vill ha och de heter ALICE, det måste väl ändå vara ett tecken?! Jag och Sofia cyklade till storheden och köpte lite grejer sen också, bla maten jag skulle bidra med ikväll. Det blir ju som sagt förrätt varmrätt och efterrätt. Blir bara värre och värre detta.

snodde lite från Nathalie


Cool

Jag säger bara så här:
Min älskling...och korken! Den är ju helt otrolig. Haha
Och vi har gjort fattiga riddare. Första gången ;) (flörtsmajlis) Smakade typ plättar.


LYCKA

Det här har varit en riktigt rolig helg. Varje dag har jag haft någonting att verkligen längta till!
Fredag: privatlektion på Dáð
Lördag: brudarna kom över på pizza/tårta/myskväll
Söndag: Fredrik kom hem (öh ja och hem till mig)

Och allt var precis så lyckosprudlande perfekt som jag hade hoppats!

Det är sådana gånger man inser att jag inte vill byta mitt liv mot någon annans i hela världen. Kvällen igår var verkligen så himla skön på något sätt. Tänk pizza, världens bästa kompisar, tårta, spel och massor av skvaller och skratt. Tack för att ni finns, och att ni ville komma! Dock lite trött Madde som cyklade till stallet i ösregn. Men ännu gladare när man kommer hem och världens bästa pojkvän står utanför huset. Jag fick regn :) nu ska jag gå och lukta regn varje dag. Eller tveksamt om det verkligen är regn det luktar men gott hur som helst. Och tack för att du inte tog jord! Sötnos♥

Frågan är vad jag har för lektioner i veckan... ingen aning. Jag sitter här som jag vet inte vad och kollar på avsnitt av Sex and the city. Åh juste, jag åt vattenmelon nyss och åhhh. Vad ska jag göra i veckan??? Välkomna att höra av er. Jag gav ut mitt nummer i fredags på begäran, jag hoppas hon hör av sig om turerna verkligen för jag klarar inte av att vara utan hästarna. Jag får abstinens! Jag HAR abstinens. What's up about that? Emmelie frågade igår vad det är jag tycker är så kul och jag kan inte sätta fingret på det. Det är bara så..jag blir så lycklig. Snälla mamma och pappa kan vi inte köpa häst nu? Okej då jag har ju Loki ett par dagar i veckan men han är ju halt och så nu. Kluttigt, jag måste göra nått annat nu!

CIAO!


Elva
Every little thing you do, is everything I want from you
Can never get enough of you, you make me feel good
It's every little thing you say I love in every single way
Like sunshine on a rainy day 
you make me feel good!Feelgood

Lauren Conrad:

My father told me once about presents from boys,
"flowers means I'm sorry, chocolate means I love you"I wonder if you miss me to

Back on track efter några dagar utan skolan. Done :
Stadsmaran - varmt, nästa år kör vi naked mile Carro. Svettigt och vad hände med under en timme? Skandal! Och det där fanskapet Kje.. näe jag tänker inte ens skriva ut namnet, jag hade kunnat spy bara för att vinna över honom egentligen. Men nu är jag ju så snäll så jag går och kommer få höra det där till tidens slut om jag har otur. Osis. It hurts in my heart.

Förresten så hade jag bara franska idag, språk är knepigt ta mig tusan! Som om man är utomlands. Man vet ju hur rolig och charmig man kan vara på sitt eget språk. Men ska man prata engelska blir man ju helt humorlös. Försök ni ta den om "han som inte rodde åt ost utan åt korv" på engelska. Pratar då alla franska istället, ja då är man ju inte bara humorlös utan helt jävla puckad! Ungefär så.

Våra grannar håller på att bygga om något på fasaden och då har de massa gubbar och hjälper dem. En av dem har en sån där gullig liten rödbrun och vi hund ni vet? Jag har ingen aning om vad det är för ras, när det kommer till hundraser blir jag lost in space och hjärndöd. Den heter Ville eller Wille i alla fall och så sötis! Jag hade lekstuga med den igår, helt galen och hoppig, haha. Och in i huset skulle den! Vet inte hur många gånger jag fick jaga rätt på den hos oss. Så satt den och väntade utanför dörren när man öppnade. Jag vill ha! Jag veeeeet, jag är ingen hundmänniska, jag är en hästmänniska men ändååååå. Och pappa är allergisk jag veeet. ååååh. Äh, jag skulle inte ha tid att gå ut och rasta den.

På lördag blir det kanske pizza mys hos oss med tjejerna. Om jag får till planeringen rätt, vi får se!

CIAOOOOO!